Nieuweweg 26 Baarland

Over deze woning

Wat een prachtige plek zo in het idyllische landschap en wat zijn ze er weinig; wij bieden te koop aan deze vrijstaande woning met aangebouwde schuur en vrijstaande loods aan de Nieuweweg 26 in Baarland. De woning staat op 2730 m2 eigen grond en biedt u alles wat onder de noemer van landelijk wonen valt.

Baarland is een dorp in de Zak van Zuid-Beveland en is op enkele minuten rijden van voorzieningen in Heinkenszand, ’s-Gravenpolder of Goes gelegen. De Nieuweweg bevindt zich aan de rand het dorp. Midden in het hart van de Zak van Zuid-Beveland aan een rustige weg vindt u deze karaktervolle woning.

Zoals gebruikelijk in het buitengebied komt u deze woning eigenlijk niet via de voordeur binnen maar via de keukendeur en stapt u zo de keuken binnen. De keuken betreft een oudere voorziening en is uitgerust met een oven, gaskookplaat en afzuigkap.

Via de hal worden de woonkamer en de zijkamer bereikt. Deze kamers zijn uitgerust met glas in lood ramen en balkenplafonds welke sfeerverhogend werken. De woonkamer biedt de mogelijkheid een gezellige zithoek te creëren. De zijkamer is ideaal te gebruiken als kantoor of eetkamer en zet het authentieke karakter van het pand kracht bij.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. De slaapkamers hebben de volgende circa afmetingen (gemeten vanaf de 1.50-lijn):
Slaapkamer 1. 3.35 x 2.30 mtr.
Slaapkamer 2. 3.45 x 2.00 mtr.
Slaapkamer 3. 2.95 x 2.00 mtr.

Vast aan de woning gelegen zijn een schuur en het zogenaamde ‘klompenkot’ gelegen. Laatstgenoemde biedt tevens ruimte aan het toilet en de doucheruimte.

De schuur naast de woning betreft een authentieke gepotdekselde schuur met hoge mendeuren. Deze opstal meet 7.50 mtr. x 7.50 mtr en is uitgevoerd met een zolder. Tevens ligt hier de mogelijkheid om deze schuur bij het woonhuis te betrekken om zo uw eigen woonboerderij te creëren.

Verder achter op het erf is een royale vrijstaande loods gelegen. Deze schuur, een voormalige kippenstal, meet 37.00 mtr. x 12.00 mtr. en fungeert daarmee uitstekend als klusschuur of voor de verhuur van stallingsplaatsen.

Achter deze schuur is een boomgaard gelegen. Vanuit de boomgaard kunt u kilometers over de polder van de Zak van Zuid-Beveland uit kijken.
De woning wordt verwarmd middels gaskachels. De woning is verouderd en verdient een algehele modernisatie. Op die manier creëert u uw eigen ‘Provence in de polder.’

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar dit bijzondere object? Maak snel een bezichtigingsafspraak!
Graag tot ziens aan de Nieuweweg 26 in Baarland.

299.000 k.k
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Vertel anderen over deze woning

Kenmerken

Bouw

Soort woonhuis eengezinswoning
vrijstaande woning
Bouwjaar 1930

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakte 86 m2
Externe bergruimte 500 m2
Overige inpandige ruimten 14 m2

Indeling

Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 4

Energie

Verwarming gaskachels
Warm water Boiler

Kadastrale gegevens

Oppervlakte: 2730 m2