Nieuwstraat 0-ong Goes

Over deze woning

VAN HARTE WELKOM OP DE NIEUWBOUWDAG VAN AANNEMINGSBEDRIJF FRAANJE B.V. ZATERDAG 2 JUNI VAN 10.00-13.00UUR PYKESWEGJE 3 TE GOES.

Op het terrein van Hof den Berg, achter de Nieuwstraat in Goes worden drie ruime levensloopbestendige woningen gebouwd. Deze huizen hebben een mooi uitzicht over het pleintje met de markante boom aan de voorzijde. Aan de achterzijde is de keuken en de slaapkamer met badkamer. Op de verdieping is een open ruimte, geschikt om in te delen met verschillende slaapkamers. Maar dit is vrij in te delen.

De huizen zijn onderhoudsarm gebouwd met kunststof kozijnen en conform de laatste bouwnormen voorzien van uitstekende isolatie- eigenschappen.

In totaal worden in Hof den Berg negen woningen gebouwd, de overige woningen betreffen eengezinswoningen die én op hetzelfde pleintje én aan de Nieuwstraat worden gebouwd.

Globale indeling:
Begane grond:
Entree, met toilet en trapopgang, woonkamer met zitgedeelte aan de voorzijde en keuken aan de achterzijde. Aan de achterzijde is de slaapkamer met de badkamer op de begane grond.
Verdieping:
Overloop, open ruimte. Naar inzicht en wens in te delen tot maximaal drie slaapkamers en / of een tweede badkamer. Via vlizotrap bereikbaar: tweede verdieping, als bergzolder.

Parkeerruimte is voor u gereserveerd op het terrein.

Graag informeren wij u nader over deze prachtige woningen.

299.000 vrij op naam
Status
Ingetrokken
Aanvaarding
In overleg
Vertel anderen over deze woning

Kenmerken

Bouw

Soort woonhuis eengezinswoning
twee onder een kap woning
Bouwjaar 2018

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakte 112 m2
Externe bergruimte 6 m2

Indeling

Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 3

Energie

Energie label APLUSPLUS
Isolatie Volledig geïsoleerd
Verwarming CV Ketel
Warm water CV Ketel

Kadastrale gegevens

Oppervlakte: 117 m2