Oude Veerdijk 2 Wolphaartsdijk

Over deze woning

Van harte welkom op de kijkmiddag in winterse sferen op vrijdag 28 dec. 2018 van 15.30 tot 17.00 uur!

"Provence in de Polder", wanneer u op zoek bent naar een klusproject of een mooi bouwkavel aan een van de mooiste dijkjes in het buitengebied van Wolphaartsdijk, dan bent u aan de Oude Veerdijk 2-4 aan het juiste adres.

De Oude Veerdijk is gelegen bij het dorp Wolphaartsdijk en biedt u mooie vergezichten, toch staat u met 10 autominuten in het centrum van Goes met al zijn denkbare voorzieningen. Gaat u liever het water op? Ook dit is op zeer korte afstand van de Oude Veerdijk mogelijk aan het Veerse Meer.

Deze charmante voormalige arbeiderswoning uit circa 1911 op 538m2 eigen grond bestaat uit een hal, sfeervolle woonkamer, ruime keuken met nostalgische stoof, 5 slaapkamers, 2 beneden (voorzien van stapelbedden) en 3 boven. Verder zijn er 2 simpele badkamers.

Naast de woning treft u de houten tuinhuis/berging waar zich eveneens een slaapgelegenheid met simpele badkamer bevindt. Het andere deel van het tuinhuis wordt gebruikt als opslagruimte.

De woning is mooi gesitueerd op zijn perceel waardoor u een riante tuin heeft met veel privacy en biedt u op elke gewenst moment van de dag een heerlijke zonnige plaats. Wilt u s’-avonds van de avondzon genieten, dan vindt u nog een beschut terras aan de achterzijde van de woning.

De woning is bedoeld voor permanente bewoning maar ook om als 2e woning/ recreatiewoning te bewonen (verhuur is uitgesloten).

Zijn kenmerken als: buitenleven, charme, karakteristiek, vrijheid en natuur dingen die u aanspreken? Dan nodigen wij u graag uit tijdens de kijkmiddag in winterse sferen op 28 dec. 2018 van 15.30 tot 17.00 uur.

Heel graag tot ziens aan de Oude Veerdijk 2-4 te Wolphaartsdijk.

150.000 k.k
Status
Ingetrokken
Aanvaarding
Direct
Vertel anderen over deze woning

Kenmerken

Bouw

Soort woonhuis eengezinswoning
vrijstaande woning
Bouwjaar 1911

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakte 93 m2
Externe bergruimte 33 m2

Indeling

Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 5

Energie

Energie label G
Verwarming mogelijkheid openhaard
elektrische verwarming
Warm water Elektische boiler

Kadastrale gegevens

Oppervlakte: 538 m2