Oudedijk 0-ong Kortgene

Over deze woning

VAN HARTE WELKOM OP DE OPEN DAG AANSTAANDE ZATERDAG 03 NOVEMBER VAN 11.00-13.00UUR OP DE BOUWLOCATIE.
De hoogste eer van De Kroon op Kortgene gaat naar het appartementengebouw De Stoet met 10 ruime appartementen verdeeld over 3 etages. Echt voor de liefhebbers die luxe, gemak en rust zoeken. Neem bijvoorbeeld de vier deftige appartementen op de begane grond. Die krijgen als mooie extra een klein gedeelte van het gemeenschappelijke groen om te gebruiken als eigen terras. Heerlijk zonnig door de ligging op het zuiden! De vier appartementen op de eerste etage en de twee penthouses op de tweede verdieping zien hun woning bekroond met een balkon en ook een heel fraai uitzicht. Alle appartementen van De Stoet zijn luxe en comfortabel. De ingang van het gebouw is groots door de royale vide over 3 etages. Natuurlijk is daar ook de lift en de brede trap.

Het appartementengebouw De Stoet biedt voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein. Voor
fiets en scootmobiel is er de gezamenlijke fietsenstalling aan de achterzijde van het gebouw. Daaraan grenzend bevindt zich ook de bergingsruimte. Elke woning heeft hier een eigen opslag, en u hoeft niet om te lopen, de royale entreehal is ook vanaf deze kant bereikbaar.

APPARTEMENTEN BEGANE GROND EN VERDIEPING
Op de eerste twee bouwlagen van appartementengebouw De Stoet bevinden zich vier appartementen. Die op de begane grond worden in drie verschillende indelingen aangeboden, zodat iedereen een passend appartement kan kiezen. Elke appartement heeft, naast de royaal en licht vormgegeven woonkamer met ruimte om te koken en te eten, twee slaapkamers en een badkamer. De hoofdslaapkamer biedt u alle comfort, ook om eventueel een kastenwand te plaatsen. Het bijzondere aan deze appartementen is dat ze een stukje eigen tuin hebben die overgaat in de gemeenschappelijke tuin die rondom dit statig vormgegeven gebouw wordt aangelegd.

Op de eerste verdieping bevinden zich ook vier appartementen, elk voorzien van een ruim bemeten
terras. De terrassen zijn allen ‘op de dag’ georiënteerd met ochtend-, dag of avondzon. In De Stoet kunt u uw appartement dus afstemmen op uw favoriete moment van de dag. Bijzonder is ook de serreachtige uitstraling van de hoekappartementen met zicht op het plangebied. Extra aantrekkelijk: het uitzicht waar u vanaf deze etage van kunt genieten.

PENTHOUSES
Op de topverdieping bevinden zich twee penthouses, beiden bereikbaar via de royaal vormgegeven en gemeenschappelijke entreehal. De penthouses bieden u ruimte, uitzicht en comfort. De woningen bieden u twee grote slaapkamers elk voorzien van een eigen badkamer, de hoofdslaapkamer heeft ook een walk-in-closet. Daarnaast heeft de woning een gedeelte voor het wonen en een gedeelte voor het eten, grenzend aan de keuken. Vanaf elk punt uit de huiskamer heeft u een weids uitzicht over de omgeving. De woningen zijn voorzien van diverse terrassen, deels overdekt om ook bij een minder mooie dag optimaal van de mooie omgeving te kunnen genieten.

247.500 vrij op naam
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Vertel anderen over deze woning

Kenmerken

Bouw

Soort woonhuis galerijflat
appartement
Bouwjaar 2018

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakte 88 m2

Indeling

Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3

Energie

Isolatie Volledig geïsoleerd
Verwarming Vloerverwarming geheel

Kadastrale gegevens