Pluimpot 32 Hansweert

Over deze woning

Deze woning heeft een eigen website! kijk op pluimpot32.nl of download de digitale brochure!

Op een van Hansweerts mooiste plekjes, tegen de groenstrook en aan het water, bieden wij u te koop aan deze ruime vrijstaande woning met garage. Met een inhoud van circa 625m3 en een perceel van 550m2 is dit huis een gezellig thuis voor zowel gezinnen als kleinere huishoudens.

De woning heeft een ruime entree, met een vide. Aansluitend is de toegang tot de woonkamer en de ruime, open keuken. Het leefgedeelte heeft twee gezellige zithoeken, beiden met als centraal onderdeel een houtkachel. Het zitgedeelte wat meest aan de tuinzijde ligt is later uitgebouwd en heeft overzicht over het water waaraan de tuin grenst met daarachter de Westerscheldedijk. In dit gedeelte zijn ook tuindeuren zodat vanuit het zitgedeelte ook zomers de afstand tot buiten kort is. Voor de winteravonden is er de tegelkachel die een langdurige warmte biedt met een gezellig vuur. Deze uitbouw is de knusse zithoek met een afmeting van circa 4.26 x 3.73m.

Dit gedeelte staat in open verbinding met de eigenlijke woonkamer (afmeting ca. 8.00 x 4.00m) waarin ook de eethoek zich bevindt. Opvallend is de hoeveelheid licht die van verschillende zijden invalt. De keuken is een open ruimte en beschikt over inbouwapparatuur waaronder een inductieplaat met afzuiging, koelkast, combi-oven en vaatwasser.

Op de verdieping bevinden zich naast de ruime overloop en badkamer een drietal slaapkamers, alle voorzien van bergruimtes in de knieschotten. De slaapkamers hebben (gemeten over de 1.50 hoogtelijn) de volgende afmetingen:
Slaapkamer 1: ca. 5.50 x 2.60
Slaapkamer 2: ca. 4.00 x 3.00
Slaapkamer 3: ca. 3.80 x 2.90

De badkamer is voorzien van een dakkapel en biedt ruimte aan een ligbad, het tweede toilet, aparte douche en wastafelmeubel.
Boven de verdieping is, middels een luik toegankelijk, een bergzolder die ruimte biedt voor spullen die u niet iedere dag gebruikt.

Naast de ‘gebruikelijke’ ruimtes op de begane grond heeft dit huis nog twee extra’s. Namelijk de binnendeur naar de garage welke voorzien is van een zolderverdieping. De afmeting van de garage is circa 6.10 x 3.20m.

Een tweede bijzondere ruimte is de speel-/werkkamer op de begane grond die bereikbaar is vanuit de hal. Omdat deze ook tegen de keuken aan ligt is dit ook een uitbreidingsmogelijkheid om van de keuken een woonkeuken te maken. Andere optie is om in combinatie met de garage een slaap- bad gedeelte op de begane grond te maken.

Het perceel is rondom de woning gelegen. Met name de westkant ligt volledig in het groen. Op een steenworp afstand begint namelijk het park wat naast de woning ligt met mogelijkheden om te zitten en speeltoestellen voor kinderen. De tuin is op het zuiden georiënteerd en loopt tot aan het water. Een heerlijk vrije tuin met ideale mogelijkheden om lekker van de zon te genieten en ook om sier- danwel moestuin te onderhouden. Verder is de woning rondom voorzien van rolluiken.

Graag nodigen wij geïnteresseerden uit voor een vrijblijvende kennismaking. Maak daarom snel een afspraak om dit gezellige huis zelf te ervaren en de mogelijkheden te ontdekken.

315.000 k.k
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Vertel anderen over deze woning

Kenmerken

Bouw

Soort woonhuis eengezinswoning
vrijstaande woning
Bouwjaar 1976

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakte 142 m2
Overige inpandige ruimten 22 m2

Indeling

Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 5

Energie

Isolatie Muurisolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming CV Ketel
Warm water CV Ketel

Kadastrale gegevens

Oppervlakte: 550 m2