Postweg 3-B Yerseke

Over deze woning

Schitterend gelegen midden het natuurgebied Yerseke Moer en vrijwel tegen de Oosterschelde-dijk aan bieden wij u deze bouwmogelijkheden aan de Postweg in Yerseke aan.

Op dit prachtige landgoed, gelegen tussen Yerseke, Wemeldinge en Kapelle, is er een ruim bouwblok opgenomen in het bestemmingsplan waar u naar eigen wensen een prachtige villa kunt realiseren, ter grootte tot wel 1.150 kubieke meter inhoud, te verdelen of het hoofdgebouw en eventuele bijgebouwen.

De bouwlocatie is aan de Postweg te Yerseke en wordt omgeven door het landgoed Yerseke Moer, waarbij uw privacy, rust en zicht op natuur gewaarborgd zijn.

Graag informeren wij u nader over de bouwmogelijkheden en de ontwikkeling van uw droomvilla op deze unieke locatie aan de rand van natuurgebied “Yerseke Moer”. Uiteraard staat het de koper vrij een geheel eigen ontwerp / stijl te kiezen en dit, in overleg met architect en gemeente Reimerswaal te realiseren.

Aarzel niet en laat u verder informeren op de website www.yersekemoer.nl of neem contact op met de makelaar voor een gesprek over alle mogelijkheden die Landgoed Yerseke Moer u te bieden heeft.

325.000 vrij op naam
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Vertel anderen over deze woning

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Oppervlakte: 2000 m2