COVID-19 Maatregelen.

Covid-19 is onder ons en vraagt van ons allen aanpassen. Bij Schrijver Versluys Makelaars proberen we hetzelfde resultaat te behalen maar op een aan de actualiteit aangepaste wijze.

Werken onder beperkingen.

Gezondheid van een ieder gaat voor alles! Om de risico’s voor u en ons te beperken passen wij onze normale werkwijze aan. Ons kantoor is open op afspraak. Wij komen voor de nodige zaken op locatie langs. Voor niet noodzakelijke bezoeken kan telefonisch contact of beeldbellen een uitkomst zijn. Fysiek contact waar het moet, op afstand wanneer het kan. Verder houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en houden we ons aan de volgende afspraken:

Als u een huis wilt zien maar u durft geen afspraak te maken, of een advies gesprek wenst wat niet persé op locatie hoeft, kunnen we een digitaal gesprek of bezichtiging plannen.

Dus: niet fit of mijdt u fysiek contact? Bel of mail ons om binnen uw wensen een afspraak te maken, 0113-223946 of info@schrijverversluys.nl.

Contact

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.

x
WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Bereken eenvoudig de geschatte
waarde van uw huis!

Bereken