Bob Marleylaan 21

Goes

€ 449.000 K.K.

Bouwjaar
2005

Woonoppervlakte
205 m2

Inhoud
600 m3

Aantal kamers
6

Perceelopppervlakte
376 m2
Omschrijving

Voor deze woning is een unieke woningwebsite beschikbaar op: bobmarleylaan21.nl of download de digitale brochure.

Op zoek naar een ruime woning met garage, een fijne besloten tuin, onderhoudsgemak en vrijstaand met vijf slaapkamers? Stop dan met zoeken en bel ons!

Wij bieden u te koop aan deze zeer ruime vrijstaande woning, met een inhoud van maar liefst 660m3 inhoud, een woonoppervlakte van ruim 200m2 en vijf slaapkamers (met mogelijkheid tot uitbreiding naar zes). Kortom: aan ruimte niet snel gebrek.

Het huis is in 2005 gebouwd. Praktische uitvoering met mooie details zijn uitgangspunten geweest. Zo is de gehele woning voorzien van kunststof kozijnen, net als de goten , boeiboorden en hemelwaterafvoeren. Geen verfwerk meer!

De woonkamer in L-vorm, meet bijna 50m2 en is voorzien van een sfeervolle zithoek aan de achterzijde met zicht op de tuin. Aan de voorzijde bevinden zich de eethoek en de keuken. De keuken is luxe en voorzien van Siemens inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat met afzuiging, vaatwasser, combi-oven, en koelkast. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de bijkeuken met een extra keukenblok en indien gewenst witgoedaansluitingen. De bijkeuken geeft tevens toegang geeft tot de garage.

Op de verdieping zijn naast de royale overloop en badkamer een viertal slaapkamers aanwezig. De afmetingen zijn respectievelijk circa:
Slaapkamer 1, achterzijde: 3.70 x 3.70
Slaapkamer 2, achterzijde: 3.70 x 3.10
Slaapkamer 3, voorzijde: 3.70 x 3.10
Slaapkamer 4, voorzijde: 3.70 x 2.50

Alle slaapkamers betreffen prima ruimtes van afmeting. De ouderslaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een vaste kast.

De badkamer is luxe uitgevoerd en vrijwel nog nieuw, want in 2016 nog vervangen, met een inloopdouche, een dubbele wastafel en het tweede toilet. De afmeting van de badkamer is circa 2.40 x 3.10.

Op de tweede verdieping is een grote overloop, hier zijn de witgoed aansluitingen aanwezig. De overloop is een grote ruimte waar nog een extra (zesde) slaapkamer gemaakt zou kunnen worden. Maar de vijfde slaapkamer is hier al wel aanwezig met een afmeting van circa 15m2.

De garage is praktisch, wordt hoofdzakelijk gebruikt als bergruimte. Ideaal voor de fietsen, tuinspullen etc.

In de tuin is opvallend dat het een tuin is met weinig zichtlijnen van omliggende woningen. U zit helemaal vrij. Achter de garage is een prachtig glazen tuinhuis gebouwd waarin uw loungeset op de ideale zonligging is georiënteerd. De tuin is onderhoudsgemakkelijk aangelegd. Er is veel bestratingswerk en de mogelijkheid bestaat om langs twee zijden langs de woning te gaan naar de achtertuin. De linkerzijde is dermate ruim dat hier zelfs een aanhangwagen door kan.

Algemeen:
Het huis is goed geïsoleerd met vloer-, muur-, dakisolatie. De kozijnen zijn bezet met isolatieglas. Alle verdiepingen zijn voorzien van vloerverwarming. De verwarming en warmwatervoorziening zijn door middel van een grondwaterpomp, dus op de toekomst ingericht! Een ander voordeel hieraan is dat in de zomer dit systeem ervoor zorgt dat het huis gekoeld blijft.

Meer informatie? Bel voor een afspraak, 0113-223946 of mail ons via info@schrijverversluys.nl

Kenmerken
Bouw
Soort woonhuisWoonhuis, Herenhuis, Vrijstaande woning
Bouwjaar2005
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte205 m2
Externe bergruimte12 m2
Indeling
Aantal bouwlagen3
Aantal kamers6
Energie
IsolatieVollediggeisoleerd
VerwarmingVloerverwarminggeheel
Warm waterElektrischeboikereigendom
Kadastrale gegevens
Perceelopppervlakte376 m2

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.