Hilleweg 26

GOES

€ 259.000 k.k.

Bouwjaar
2016

Woonoppervlakte
106 m2

Inhoud
381 m3

Aantal kamers
5

Perceelopppervlakte
119 m2
Omschrijving

VOOR DEZE WONING IS EEN EIGEN WONINGWEBSITE; BEZOEK WWW.HILLEWEG26.NL

Op een van de mooiste plekjes in de populaire woonwijk Mannee bieden wij u deze eengezinswoning aan. Dit huis biedt kort samengevat een smaakvolle en keurige afwerking, luxe keuken en sanitair, fijne tuin en drie slaapkamers (+ open tweede verdieping die in potentie in nog één of twee slaapkamers kan voorzien).

Dit huis is in 2016 opgeleverd en daarom een nagenoeg nieuw huis. Voorzieningen als een aardwarmtepomp, uitstekende isolatie-eigenschappen en een grijswatersysteem zijn bij deze duurzame woning een vanzelfsprekendheid. Met de temperaturen van afgelopen zomers in het hoofd is het een geruststellende gedachte dat de warmtepomp ook voor koeling zorgt bij warme dagen. Een aangename en (vrijwel) constante binnentemperatuur, het gehele jaar door, is hiervan het voordeel.

De woning staat in de rij die uitkijkt over het brede veld wat het centrum en tevens de entree van de wijk vormt. Dit veld is breed en speels aangelegd met onder andere diverse zitjes, een waterpartij en jeu de boules veldjes. Direct voor de deur dus geen autoverkeer. Parkeren is toch heel praktisch en dichtbij opgelost, namelijk achter het huis op een ‘eigen’ parkeerplaats.

Via de voordeur wordt hal met toilet en aparte en geluidsdichte kast waarin de warmtepomp zich bevindt bereikt. De hal met tevens trapopgang en meterkast geeft toegang tot het woongedeelte. Het woongedeelte heeft een fijn zitgedeelte aan de achterzijde. Hier valt gelijk op dat er een hoge mate van lichtinval aanwezig is. Dit komt door de dubbele schuifpui die vrijwel de gehele achterzijde bestrijkt. Aan de voorzijde bevindt zich de royale hoekkeuken met een extra wand met apparaten. De keuken is uitgevoerd met een wit matglans afwerking en een prachtig zwart blad. De keuken is voorzien van verschillende lades en kasten, ruimte dus geen gebrek. Verder is de inbouw een keramische kookplaat met afzuiging, vaatwasser, koel- vriescombinatie en een ruime oven. Centraal in de ruimte bevindt zich een ruime trapkast die uitermate geschikt is voor opslag van boodschappen, voorraad en bijvoorbeeld de stofzuiger.

Op de verdieping is naast de overloop en luxe badkamer een drietal fijne slaapkamers aanwezig. De ouderslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde, de overige twee kamers aan de achterzijde. De afmeting van de slaapkamers is ca.

Slaapkamer 1: 4.18 x 2.91

Slaapkamer 2: 3.82 x 2.59

Slaapkamer 3: 2.66 x 2.42

De badkamer is luxe getegeld, voorzien van een inloopdouche, een heel mooi wastafelmeubel met dubbele wastafel en het tweede toilet. Ook wel zo prettig, een raam in de badkamer zodat ventilatie niet alléén via het ventilatiesysteem hoeft te verlopen.

Via een vaste trap wordt de tweede etage bereikt. Dit is in de huidige toestand een grote open ruimte met bergruimte achter knieschotten. De tweede verdieping is uitgerust met een dakraam aan de voorzijde- en aan de achterzijde. Verder bevinden zich hier witgoedaansluitingen en de unit van de vloerverwarming (voor deze verdieping) en van de ventilatie. Met slechts het plaatsen van een wand en toegangsdeur veranderd de tweede verdieping in een voorzolder met extra slaapkamer. In het meest ultieme geval zelfs nog twee slaapkamers.

Tuin is aan de achterzijde bereikbaar met de schuifpui in de woonkamer. De tuin heeft een fijne afmeting van ca. 5.00 x 10.00 en op het westen georiënteerd. Zongarantie tot in de late avond! Ideaal als u overdag aan het werk bent. Om te beschermen tegen al te veel zon is ook een zonnescherm (gevelbreed en met een uitval van 3 meter) aan de gevel bevestigd. En wel zo gemakkelijk: elektrisch bedienbaar! De tuin is verzorgd en netjes aangelegd met terras, gazon en vlonders. Onder een vlonder is de zandbak voor de eventuele hele jonge bewoners afgedekt. In de tuin is een praktische tuinberging aanwezig voor gereedschap en fietsen.

De woning is gelegen op een perceel van 119m2. De grond is in erfpacht bij de gemeente Goes. Dit biedt de keuze om de erfpacht over te nemen of de grond alsnog in eigendom te nemen. De kosten van erfpacht bedragen ca. € 83,- per maand. De grond is tegen een waarde van afgerond €31.000,- k.k. bij te kopen. Beide opties kunnen in verschillende situaties het meest voordelig zijn, laat u daarover adviseren door een hypotheekadviseur.

Het parkeergedeelte achter de woningen betreft een mandelig terrein. Dit houdt in dat alle omliggende eigenaren een aandeel in het eigendom hebben. Dit garandeert uw eigen parkeerplek op dit terrein, in tegenstelling tot parkeren op openbare plaatsen die elders in de wijk aanwezig zijn.

De warmtepomp wordt via BAM geleased en hiervoor wordt een bedrag van afgerond €99,- per maand in rekening gebracht waar ook het onderhoudscontract inbegrepen is. Deze warmtepomp is eventueel ook in eigendom te nemen.

Oplevering vanaf september 2021.

Zoals hiervoor gemeld: dit huis is jong en duurzaam gebouwd. De woning is volledig gasloos en beschikt over muur- vloer- en dakisolatie. De kozijnen zijn voorzien van isolatieglas.

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend bezoek om deze instapklare eengezinswoning te bekijken. Bel voor een afspraak ons kantoor of reageer via de antwoordknop. Graag tot ziens aan Hilleweg 26!

Kenmerken
Bouw
Soort woonhuisTUSSENWONING EENGEZINSWONING
Bouwjaar2016
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte106 m2
Externe bergruimte6 m2
Indeling
Aantal kamers5
Energie
Isolatie
Warm waterWARMTEPOMP
Kadastrale gegevens
Perceelopppervlakte119 m2
Klantbeoordelingen

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.

x
WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Bereken eenvoudig de geschatte
waarde van uw huis!

Bereken

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken