Hilleweg 87

GOES

€ 375.000 KOSTEN KOPER

Bouwjaar
2015

Woonoppervlakte
119 m2

Inhoud
425 m3

Aantal kamers
6

Perceelopppervlakte
135 m2
Omschrijving

Op een van de mooiste plekjes in Mannee, aan de brede singel van de Hilleweg, bieden we u nu te koop aan: Hilleweg 87. Een hele mooie, instapklare tussenwoning met eigen parkeerplaats aan de achterzijde. Dit alles op 136m2 eigen grond + aandeel in het parkeerterrein achter de woning.

De woning is van bouwjaar 2015, voelt en ziet alsof hij gisteren is opgeleverd. De eigenaren hebben met oog voor detail en gevoel voor materiaal de woning helemaal afgewerkt tot een instapklaar geheel. De woning is voorzien van een warmtepompinstallatie met algehele vloerverwarming èn vloerverkoeling, hetgeen tijdens een hete zomer voor een zeer prettig verkoelend binnenklimaat zorgt. Daarnaast heeft de woning een eigen grijswatersysteem welke is gelokaliseerd in bodem van de achtertuin. In combinatie met de aanwezigheid van kunststof kozijnen, een luxe keuken en en hoogwaardig sanitair is dit een hele nette oplossing voor zoekers naar een huis dat jong, duurzaam en helemaal áf is.

Vanaf de voordeur, via de hal met toilet, meterkast en opslagkast, betreden we de woonkamer. Het zitgedeelte bevindt zich aan de achterzijde. De gehele begane grond is voorzien van een hele mooie tegelvloer, met vloerverwarming en verkoeling, in een licht antraciete kleurstelling. Het zitgedeelte is aan de achterzijde met 1.20m uitgebouwd en geeft daardoor een ruimtelijk gevoel, hetgeen wordt versterkt door de openslaande tuindeuren. Aan de voorzijde bevindt zich de keuken. De keuken heeft zicht over de straat en is in een hoekopstelling geplaatst. Hoogglans en greeploos, witte kasten met een fraai werkblad in zwart: een prachtige combinatie! De keuken beschikt over een inductie kookplaat met afzuiging, koelkast met vriesvak, vaatwasser en combi-oven.

Op de verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig, naast de overloop en badkamer. De slaapkamer zijn als volgt qua afmeting: Slaapkamer 1, achterzijde: 4.65 x 3.00. Slaapkamer 2, voorzijde: 3.66 x 2.50. Slaapkamer 3, achterzijde: 2.70 x 2.06.

Voor alle kamers geldt: netjes afgewerkt, ruimtelijk en een hele fijne daglichtinval aanwezig. Per slaapkamer is tevens individueel de temperatuur in te stellen.

De badkamer is voorzien keurig tegelwerk, een douchecabine met regendouche, tweede toilet en een modern wastafelmeubel. In de badkamer is tevens een raam aanwezig, hetgeen fijn is voor ventilatie en daglicht.

Via de vaste trap wordt de tweede verdieping bereikt. Deze verdieping is een open ruimte met aan weerszijden, achter de knieschotten weggewerkt, een bergruimte. Hier bevinden zich ook (netjes weggewerkt) de witgoedaansluitingen en is tevens een kast ingebouwd voor kleding. Verder is deze tweede verdieping heel geschikt om tot maar liefst twee slaapkamers te maken. In het huidige gebruik wordt de ruimte als sportruimte gebruikt, maar ook andere toepassingen zijn uiteraard denkbaar.

De woning heeft een ruime achtertuin met berging en vrij achterom. De tuin is op oosten georiënteerd. Door de diepte van de tuin is er de gehele dag door zon. Ook hier geldt: netjes aangelegd en onderhouden. Er is veel bestratingswerk en dit wordt afgewisseld met vaste beplanting. De tuinpoort brengt ons bij de parkeerplaats achter de woning. Hier is een eigen parkeerplaats, direct achter het huis! Het parkeerterrein is een mandelig gebied, dat wil zeggen dat alle aangrenzende eigenaren met een parkeerplaats, een aandeel in dit terrein hebben.

Enthousiast geworden over deze nette woning? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend bezoek, bel voor het maken van een afspraak 0113-223946 of mail naar info@schrijverversluys.nl

Kenmerken
Bouw
Soort woonhuisTUSSENWONING EENGEZINSWONING
Bouwjaar2015
BouwvormBESTAANDE BOUW
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte119 m2
Externe bergruimte6 m2
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers3 1
Energie
Warm waterVLOERVERWARMING GEHEEL
Buitenruimte
Tuin59 m2
Kadastrale gegevens
Perceelopppervlakte135 m2
Klantbeoordelingen

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.

x
WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Bereken eenvoudig de geschatte
waarde van uw huis!

Bereken