Hof den Berg

€ 205.000 v.o.n.

Woonoppervlakte
91 m2

Inhoud
363 m3

Perceelopppervlakte
m2 - m2
Omschrijving

De bovenwoningen hebben een over twee verdiepingen verdeelde, ruime plattegrond.

Toegang via de voordeur direct aan de straat. Daarachter de hal voorzien van meterkast en en de trapopgang naar de woonruimte. Het woongedeelte is aan de achterzijde gesitueerd met toegang tot het balkon. De leefruimte bestaat uit een fijne woonkamer met veel lichtinval door de grote ramen en loopdeur. De zithoek loopt in een L- vorm over richting eetgedeelte en keuken.

Zoals genoemd: het balkon ligt direct aan het woongedeelte en meet circa 6.50 x 1.50 en biedt dus een fijne plek om buiten te vertoeven.

In het eetgedeelte is meer dan voldoende ruimte voor een open hoekkeuken. Hier heeft u door de drie ramen aan de voorzijde ook nog een mooi zicht over de Nieuwstraat. Ook is hier de opgang naar de tweede, slaap- verdieping.

Het slaapgedeelte circa 2.90 x 3.50 en biedt voldoende ruimte voor een ruim twee persoons bed en garderobekast. Daarnaast is er nog een ruime berging waar ook de installaties en witgoedaansluitingen zich bevinden. Via de overloop is nog een tweede ‘hobbykamer’ te bereiken. Overigens ook een ideale maat van een hele royale inloopkast! De badkamer is centraal op de tweede verdieping en is voorzien van wastafel, aparte douche en toilet.

Op de begane grond is voor het appartement nog een compacte berging voor bijvoorbeeld een fiets aanwezig. De bij het appartement behorende parkeerplaats maakt deel uit van het binnenterrein van Hof den Berg waarvoor geldt dat dit een mandelig gebied is. Voor het onderhoud hiervan is een VVE bijdrage van toepassing van circa 25,- per maand.

Kenmerken
Bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte91 m2
Indeling
Energie
VerwarmingVLOERVERWARMING_GEHEEL
Kadastrale gegevens
Perceelopppervlakte m2 - m2
Klantbeoordelingen

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.

x
WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Bereken eenvoudig de geschatte
waarde van uw huis!

Bereken

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken