Kerkstraat 29

HOEDEKENSKERKE

€ 275.000 KOSTEN KOPER

Bouwjaar
1970

Woonoppervlakte
100 m2

Inhoud
505 m3

Aantal kamers
5

Perceelopppervlakte
328 m2
Omschrijving

Aan de rustige Kerkstraat in Hoedekenskerke, bieden wij te koop aan deze ruime gezinswoning op een perceel van 328m2 eigen grond. Dit huis heeft een degelijk karakter van bouw en uitvoering, mag weer wat aandacht en een verjongingskuur ondergaan maar blaakt van toekomstpotentie!

De woning is in 1970 gebouwd, door (in opdracht van) de huidige eigenaren. Zij hebben alle tijd dat ze in de woning hebben geleefd met liefde en zorg voor het huis en de tuin gezorgd. Een gezin laten opgroeien en zoeken nu naar een volgende eigenaar die (als het even kan) minstens zo fijn en gelukkig zullen zijn op deze locatie dan zij dat gedaan hebben.

De woning heeft een ruime hal die tevens ruimte biedt aan een garderobe, toilet en meterkast. De woonkamer heeft een heerlijke lichtinval, de zithoek aan de voorzijde is gesitueerd rond de houtkachel en heeft dus een sfeervolle blikvanger. Het eetgedeelte sluit aan op de keuken, die in open verbinding staat. Het eetgedeelte heeft een leuk zicht op de achtertuin. De keuken heeft een fijne opstelling met een hoekopstelling tegenover een rechte wand met kasten en apparatuur. De keuken beschikt over een gaskookplaat met afzuiging, oven en koelkast.

Via de keuken is de bijkeuken annex schuur bereikbaar. Deze ruimte is de opvulling van de tussenruimte van Kerkstraat 29 en Kerkstraat 31. Dit gedeelte is voorzien van een zolder en zadeldak en is daarmee erg groot en zeer geschikt als (fietsen-) schuur. Deze schuur heeft een eigen ingang vanaf de Kerkstraat en een deur aan de tuinzijde. Ook bevinden zich hier de witgoedaansluitingen.

Op de verdieping zijn drie fijne slaapkamers aanwezig, naast de overloop en badkamer. De afmeting van de slaapkamers is als volgt (ca.):

Slaapkamer 1: 3.83 x 3.50

Slaapkamer 2: 3.83 x 3.50

Slaapkamer 3: 3.00 x 2.93

De badkamer is netjes en eenvoudig, voorzien van een douche en wastafelmeubel.

Via een vlizotrap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze is bevloerd, geeft een zee aan ruimte en is in potentie nog bruikbaar als extra verdieping, wanneer een vaste trap wordt gerealiseerd. Op deze verdieping bevindt zich ook de CV ketel. Een Nefit HR combiketel.

De tuin is op het oosten georiënteerd. De huidige eigenaar heeft gekozen voor een verdeling in ‘siertuin’ en ‘moestuin’. In principe staat het vrij om het perceel in te zetten zoals gewenst, maar de diepte van bijna dertig meter vanaf de achtergevel geeft mogelijkheden voor verschillende doelen. De tuin is via de straat aan de achterzijde te bereiken, wat ook zeer praktisch is.

Vrijwel alle kozijnen zijn van kunststof en voorzien van isolatieglas (gedeelte van de schuur niet).

Graag nodigen wij u uit om dit huis te komen bezichtigingen. Bel of mail voor het maken van een afspraak, wij laten u de woning heel graag van binnen en buiten zien.

Kenmerken
Bouw
Soort woonhuisGESCHAKELDE WONING EENGEZINSWONING
Bouwjaar1970
BouwvormBESTAANDE BOUW
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte100 m2
Externe bergruimte0 m2
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterCV KETEL Nefit
Buitenruimte
LiggingIN CENTRUM
Tuin2 m2
Kadastrale gegevens
Perceelopppervlakte328 m2
Klantbeoordelingen

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.

x
WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Bereken eenvoudig de geschatte
waarde van uw huis!

Bereken

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken