Korte Kerkstraat 9

Goes

€ 345.000 K.K.

Bouwjaar
1700

Woonoppervlakte
246 m2

Inhoud
718 m3

Aantal kamers
4

Perceelopppervlakte
109 m2
Omschrijving

Voor dit object is een unieke eigen woningwebsite beschikbaar op www.kortekerkstraat9.nl

Wij bieden te koop aan dit unieke monumentale winkelpand met bovenverdieping en vier reeds verhuurde kamers. De kamerverhuur brengt op dit moment €1.500,- per maand op en maakt dit pand daarmee zeer interessant voor beleggers. De pizzeria kan worden voortgezet of worden verhuurd aan een exploitant.
Het geheel is in 2003 verbouwd voor het realiseren van een winkel- restaurant (pizzeria) en kamerverhuur. Het pand dateert uit de zeventiende eeuw en is voorzien van een gepleisterde ingezwenkte lijstgevel welke deze bouwperiode kenmerkt.

De locatie leent zich daarnaast uitstekend voor een winkelbestemming. De Korte Kerkstraat is midden in het centrum van de bruisende stad Goes te vinden en ligt vrijwel aan de centrale hotspot: de Grote Markt. U zit hier gegarandeerd op een A-locatie!

De winkelruimte wordt via de voorzijde bereikt en is op dit moment in gebruik als restaurantgedeelte van een pizzeria. Het restaurantgedeelte meet circa 11.75m x 4.40m. Achter de toonbank is een compacte administratieruimte gelegen welke overloopt in de keuken. De keuken betreft een horecakeuken en is van alle gemakken voorzien. De keukenruimte meet 5.30 m x 4.50 m.

Achter de keuken is de hal gelegen welke is voorzien van een meterkast, wc en trapopgang.

De eerste verdieping biedt plaats aan een ruime gemeenschappelijke keuken welke eenvoudig, maar functioneel van opzet is. Daarnaast zijn op de verdieping een badkamer, toilet, overloop en slaapkamer te vinden. De badkamer is functioneel van aard en is uitgerust met een douche en wastafel. De slaapkamer, welke aan de voorzijde van het pand is gelegen, meet 7.60m x 4.45m en kijkt uit over de Korte Kerkstraat.

Via de trapopgang op de overloop wordt de tweede verdieping bereikt. Deze is in twee gedeelten opgedeeld welke middels een stuk plat dak gescheiden worden. De tweede verdieping biedt plaats aan drie slaapkamers en een ruime overloop. De slaapkamers meten circa de volgende afmetingen:
Slaapkamer 2: 4.65m x 2.80m
Slaapkamer 3: 4.25m x 3.00m
Slaapkamer 4: 3.00m x 2.90m

De woning wordt verwarmd middels twee Intergas HR ketels uit 2003. Daarnaast is de woning gedeeltelijk voorzien van isolatieglas.
Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt en wenst u zelf te komen kijken wat dit object u te bieden heeft? Maak snel een bezichtigingsafspraak, wij leiden u graag rond!
Tot ziens aan de Korte Kerkstraat 9!

Kenmerken
Bouw
Soort woonhuisWoonhuis, Eengezinswoning, Tussen woning
Bouwjaar1700
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte246 m2
Externe bergruimte m2
Indeling
Aantal bouwlagen3
Aantal kamers4
Energie
IsolatieGedeeltelijkdubbelglas
VerwarmingCvketel
Warm waterCvketel
Kadastrale gegevens
Perceelopppervlakte109 m2
Vragen
Plan een bezichtiging

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.

x
WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Bereken eenvoudig de geschatte
waarde van uw huis!

Bereken

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken