Leliestraat 57

GOES

€ 265.000 k.k.
Omschrijving

In de populaire Goese bloemenbuurt hebben we het genoegen u de Leliestraat 57 aan te bieden. Deze woning is met recht een prachtig geheel en volledig in de sfeer van het bouwjaar met op veel plekken het comfort van nu!

De woning heeft alle originele details die dateren van de bouw nog in zich en verkeert in een uitstekende conditie van onderhoud.

De entree van de woning is via de, iets in het portiek teruggetrokken, voordeur waarachter de ruime hal van voor tot geheel achterin zichtbaar is. In het oog springen de granito vloer, originele wandtegels en de trappartij met loper. De woonkamer en-suite, met fraaie schuifdeuren en (boeken)kasten scheiden voor- en achterkamer van elkaar. De voorkamer heeft een mooie erker aan de voorzijde, de achterkamer openslaande tuindeuren en een fraai schouwtje. Beide ruimtes zijn in mooie kleurstelling afgewerkt, hebben een prachtig plafond en voorzien van een in visgraat gelegde houten vloer.

De keuken ligt achter de woning in de uitbouw. Deze wordt bereikt via de hal. Ook de keuken is geheel in deze stijl uitgevoerd. Deze is nieuw geplaatst in 2018 en voorzien van een inductiekookplaat met afzuiging, koelkast, combi-oven en vaatwasser.

Op de verdieping is het afwerkniveau doorgetrokken wat op de benedenverdieping ook al aanwezig was: alleen maar hoog en netjes! De verdieping heeft naast de overloop en badkamer een tweetal ruime slaapkamers waarvan één met inloopkast.

De voorste slaapkamer meet circa 4.50 x 3.00 meter en heeft een prachtige lichtinval door de ramen met de originele roedeverdeling. Direct aan de slaapkamer verbonden is de inloopkast. Deze ruimte is ook voorzien van daglicht. Naast inloopkast zou deze ruimte ook als babykamer gebruikt kunnen worden. De tweede slaapkamer is aan de achterzijde, deze meet circa 3.00 x 3.70 en is voorzien van een vaste kast. Deze slaapkamer heeft eveneens een goede lichtinval. Het zicht is over de tuin en dakterras naar de groene zone van de achtergelegen tuin. De badkamer is netjes en praktisch, voorzien van een wastafel en ligbad / douche.

Via de vaste trap is de tweede verdieping te bereiken, met verrassend ruime overloop met vaste bergkasten, witgoedaansluitingen én twee slaapkamers. De slaapkamers op de tweede verdieping zijn niet groot, maar wel heel functioneel. Beide ruimtes hebben een klein dakkapelletje waarmee daglicht, sfeer en zicht wordt gecreëerd. Deze twee slaapkamers kunnen samengevoegd worden tot één slaapkamer.

Wat betreft de buitenruimte is deze woning ook met recht verrassend! De woning heeft een kleine stadstuin met zon oriëntatie zuid-west. Dit geldt ook voor het dakterras. Het leuke hiervan is dat het terras deels is begroeid met wingerd die een mooie uitstraling heeft maar tevens zorgt dat u ín de zon én uit het zicht kunt genieten van uw onthaastingsplekje aan huis. De stadstuin is voorzien van prachtig rustiek hardsteen. Vanuit de tuin is de berging bereikbaar, ideaal voor fietsen. En wat ook heel fijn is: een vrij achterom!

Spreekt deze prachtige woning met vier slaapkamers, fabelachtige sfeer en afwerking aan? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging. Bel 0113-223946 of mail naar info@schrijverversluys.nl voor een afspraak.

Kenmerken
Bouw
Oppervlakten en inhoud
Indeling
Energie
Kadastrale gegevens
Klantbeoordelingen
Plan een bezichtiging

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.

x
WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Bereken eenvoudig de geschatte
waarde van uw huis!

Bereken

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken