Londensekaai 1

MIDDELBURG

€ 575.000 KOSTEN KOPER

Bouwjaar
1790
Omschrijving

Aan de prachtige Londensekaai, op de hoek met de Segeerstraat, bieden wij u dit royale (dubbele) woon / werkobject aan. Dit mooie pand heeft een tal van gebruiksmogelijkheden uiteenlopend van woonhuis tot de gecombineerde functies van wonen / winkel / kantoor-werkruimte.

Het object Londensekaai 5 bestaat uit de samenvoeging van de nummers 1 t/m 5 in één object. De begane grond is toegankelijk vanaf de Londensekaai (ingang voormalig nummer 1) en bestaat uit een open ruimte waarin op dit moment een cadeauwinkel is gevestigd. Hier is ter rechterzijde een apart gedeelte, dit betreft de begane grond van (voormalig) Londensekaai 5. Ook dit betreft een open ruimte met in een uitbouw aan de achterzijde een kleine keuken / pantry en toegang tot een binnenplaatsje.

Vrijwel direct achter de ingang bevindt zich ook de opgang naar de hoger gelegen verdiepingen, alsmede het toilet van de begane grond en de kelderruimte.

De kelderruimte is een goed toegankelijke ruimte met voor een groot deel sta-hoogte. Deze ruimte is zeer geschikt als opslagruimte.

Begane grond
De totale begane grond is verhuurd aan de cadeau-winkel ‘Lievelings’. Deze ruimte bevat de ingang en trapopgang, maar heeft de gehele hoek Segeerstraat / Londensekaai aan (etalage) ramen tot beschikking. Deze ruimte meet circa 84m2 in zijn totaliteit. Hierin is inbegrepen de keuken / pantry aan de achterzijde van Londensekaai 5 en de toegang tot de kelderruimte. De kelderruimte meet circa 35m2 inclusief de toegang.

Verdieping
Op de verdieping zijn twee aparte kantoorruimtes, boven Londensekaai 1 (drie verdiepingen) en boven Londensekaai 5 (twee verdiepingen).

Kantoorruimte Londensekaai 1
Deze ruimte bestaat uit een eigen toilet, pantry en vijf kantoorkamers. Deze vijf kantoorkamers zijn verdeeld over de eerste en tweede verdieping. Via de tweede verdieping is met een vlizo-trap de opslagzolder te bereiken. Dit is een ruimte die prima functioneert als archiefruimte. Hier is overigens ook de CV opstelling van het totale pand. Voor de afmeting en indeling van de ruimtes verwijzen we u naar de plattegronden in de presentatie.

Deze kantoorruimte is verhuurd aan een advocatenkantoor / bewindvoerderspraktijk.

Kantoorruimte Londensekaai 5
Deze ruimte is gesitueerd op de eerste en tweede verdieping. Deze bestaat uit een ruime werkruimte met zicht over de Londensekaai en het water voor de deur. Dit kantoor heeft een eigen keuken / pantry. Via een vaste trap in de ruimte is de tweede verdieping bereikbaar. Dit betreft een ruimte onder de kap van het pand. Dit kan met een lichte aanpassing in de afwerking een prima verblijfsruimte / slaapruimte of werkruimte zijn. In het huidige gebruik is draagt deze meer het karakter van een bergzolder.

Deze kantoorruimte staat momenteel leeg en wordt niet verhuurd om de opties voor een nieuwe eigenaar van het pand ‘open te houden’ en naar eigen inzicht in te vullen.

Voor het gehele object geldt dat het functioneert om als kantoorpand te gebruiken. Wonen is zeker mogelijk maar dit houdt in dat voorzieningen, afwerkingen en / of indelingen aangepast moeten worden. Ook afhankelijk of pand volledig bewoond wordt of slechts ten dele.

Aanwezige voorzieningen: airconditioning, verwarming en warm water. Databekabeling ten behoeve van kantoorgebruik in alle werkruimtes. Toilet en pantry in iedere ‘verhuur-unit’ (dus 3x toilet en 3 x pantry aanwezig).

De bestemming van het geheel is tweeledig, het gedeelte Londensekaai 1 draagt de bestemming ‘Centrum’ waarbinnen een breed scala van mogelijkheden valt, waaronder onder andere detailhandel, horeca, kantoor en wonen. Het gedeelte Londensekaai 5 draagt de bestemming ‘Gemengd-4’ waarbinnen detailhandel ondermeer, kantoren, maatschappelijke bestemming, wonen en berging valt.

Op dit object is 6% overdrachtsbelasting van toepassing, omzetbelasting is niet van toepassing.

De aankoop van het pand kan geschieden met inachtname van de lopende huurovereenkomsten. In overleg is het mogelijk het object leeg op te leveren.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van de presentatie, bel of mail ons kantoor voor nadere inlichtingen. Dit kan via 0113-223946 of info@schrijverversluys.nl

Klantbeoordelingen

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.

x
WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Bereken eenvoudig de geschatte
waarde van uw huis!

Bereken

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken