Schrijver Versluys Makelaars
Schrijver Versluys Makelaars

Nieuwe Burg 8

Middelburg

€ 525.000 KOSTEN KOPER

Bouwjaar
1942
Omschrijving

Wanneer u op zoek bent naar een fraai woon-winkelpand op een toplocatie in het historisch centrum van Middelburg, dan is de Nieuwe Burg 8/8A een object om te komen bekijken.

De Nieuwe Burg is een van dé winkelstraten in het centrum van Middelburg en is een zijstraat van de markt met het fraaie in gotische stijl gebouwde stadhuis. Middelburg is een populaire winkelstad en behoort tot de top in Nederland qua winkelgebieden en recreatie. Het winkelpand aan de Nieuwe Burg biedt u een uitgelezen kans om hiervan te profiteren in de winkel onder het woonhuis. De winkel (detailhandel met stemming Centrum, zie alinea bestemmingsomschrijving) heeft een vloeroppervlakte van ca. 70m2 en is voorzien van een grote etalage, luxe keuken, airconditioning en warmtegordijn. De kelder biedt u een ruime opslagplaats voor uw voorraad. Achterin de winkel bevindt zich een moderne keuken in U-opstelling, de keuken is uitgevoerd in een fraai houtdecor en is voorzien van een 90cm fornuis met oven, afzuigkap, vaatwasser en dubbele spoelbak met kraan.

Via de (afgesloten) hal aan de voorzijde van het pand bereikt u op de eerste verdieping het woonhuis. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het pand en kijkt uit over de winkelstraat. Het geheel is mooi licht en sfeervol ingericht en afgewerkt, denkt u aan grote ramen, een balkenplafond en een fraaie houten vloer. Halverwege de ruimte treft u de eethoek, deze verbindt de woonkamer met de keuken. De keuken is speels ingedeeld, het kookeiland is gemaakt van een oude kast en is voorzien van een inductiekookplaat. Het spoelgedeelte is gemaakt van een oude werkbank met daar bovenop een robuuste natuursteen spoelbak met kraan. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het balkon welke op het zuidwesten gelegen is. Hier is het in alle privacy goed vertoeven terwijl u op de achtergrond het geroesemoes van centrum hoort. Verder treft u op deze verdieping nog het toilet.

Op de tweede verdieping bevinden zich de slaapkamer, een werk-waskamer en de badkamer. De slaapkamer betreft een uiterst sfeervolle ruimte, dit komt door de hoogte van de ruimte, mooi lichtinval, het fraaie balken plafond en het uitzicht op de Lange Jan. De badkamer is in 2020 geplaats en uitgevoerd in een moderne grijstint gecombineerd met zwart en een houtdecor. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet, wastafelmeubel met dubbele wastafel. Aan de voorzijde van het pand treft u nog een kamer, hier bevinden zich op dit moment de witgoedaansluitingen en de ruimte wordt verder gebruikt als kledingkamer en kantoor. Met een kleine aanpassing is hier een goede 2e slaapkamer van de maken.

Het geheel is goed onderhouden, deels voorzien van muur- en glasisolatie. De woning wordt verwarmt middels een cv-installatie (Nefit 2019). De winkelruimte is voorzien van airconditioning en heeft een warmtegordijn hangen bij de entree.

Bestemmingsomschrijving:

De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
detailhandelsbedrijven met de daarbij behorende bedrijfsruimten;
horecabedrijven met de daarbij behorende bedrijfsruimten zoals opgenomen in de Staat van Horeca-activiteiten in bijlage 2;
kantoren met publieksfunctie zoals opgenomen in de Staat van Kantoren in bijlage 3;
bedrijven met publieksfunctie zoals opgenomen in de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘functiemenging’ in bijlage 1;
wonen;

De oplevering is in overleg, heeft u vragen over wat er allemaal mogelijk is qua bestemming in de winkelruimte? Neem gerust contant met ons op, wij vertellen u het graag. 

Wilt u wonen en werken combineren op een van de mooiste plekjes in Middelburg? Maak dan snel een bezichtigingsafspraak, wij leiden u graag rond.

Tot ziens in Middelburg.

Klantbeoordelingen

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.