Ottertjes 39

KAPELLE

€ 950 per maand

Bouwjaar
2020

Woonoppervlakte
87 m2

Inhoud
350 m3

Aantal kamers
4
Omschrijving

Op een mooie plek in de ontwikkelingswijk Zuidhoek 3 in Kapelle bieden wij u te huur aan 10 eengezinswoningen waarvan 4 met een levensloopbestendig woonprogramma.

Dit kleinschalige project ‘Ottertjes’ kenmerkt zich door eigentijdse woningen met een hoog duurzaam karakter en gebruiksgemak. Zo zijn alle woningen optimaal geïsoleerd, zijn de woningen voorzien van warmtepompsystemen en vloerverwarming. Op het dak van de woningen zijn zonnepanelen voorzien. Aantal panelen per woning: 10 bij levensloopbestendige huizen.

Naast het comfort en duurzaamheidsvoordeel kunt u er op rekenen dat er een complete keuken en sanitair aanwezig zijn. Waardoor het woongemak hoog is.

De woningen zijn inmiddels gebouwd en klaar voor de verhuur. Vanaf 1 juli beschikbaar.

Indeling van de woningen:

Begane grond

Entree met meterkast trapopgang en toilet. Tevens toegang tot de slaapkamer en de badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel. Ruimte voor witgoed in trapkast. Het woongedeelte met open keuken bevindt zich aan de achterzijde en betreft een ruimte die is gericht op de achtertuin.

Verdieping

Op de verdieping zijn twee slaapkamers aanwezig, een bergkast en een technische ruimte waarin de warmtepomp aanwezig is.

Alle woningen hebben een fijne achtertuin met berging en een vrij achterom. De tuinen zijn gericht op het zuidwesten dus hebben een prima bezonning.

Huurprijzen zijn exclusief €99,- aan servicekosten, €950,- per maand.

Huurtermijn: minimaal één jaar waarna de overeenkomst voortgezet zal worden voor onbepaalde tijd.

Wanneer u in aanmerking wilt komen voor een woning is het mogelijk om een aanvraag te doen. Voor het doen van een aanvraag hebben wij een formulier wat u kunt invullen, u kunt het formulier opvragen via verhuur@schrijverversluys.nl.

Kenmerken
Bouw
Soort woonhuisTUSSENWONING EENGEZINSWONING
Bouwjaar2020
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte87 m2
Externe bergruimte6 m2
Indeling
Aantal kamers4
Energie
Isolatie
Warm waterWARMTEPOMP
Kadastrale gegevens
Perceelopppervlakte m2
Klantbeoordelingen

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.

x
WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Bereken eenvoudig de geschatte
waarde van uw huis!

Bereken

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken