Piet Heinstraat 101e verd

Goes

€ 995 per maand

Bouwjaar
1990
Omschrijving

Aan de doorgaande weg door het centrum, op 200 meter van het station, kunnen wij u aanbieden een kantoorruimte van ca. 120m2 op de 1e verdieping. Ruimte is voorzien van een plateaulift.
Indeling;
Begane grond: hal met trap opgang en plateaulift.
Verdieping:
Centrale ruimte met garderobe nis en toilet met handwasbak, 3 kantoorruimten en een directiekamer. Deze zijn voorzien van glazen tussenwanden, airco en verlichting. Centrale keukenopstelling voorzien van koelkast, vaatwasser, spoelbak en voldoende kastruimte.
Geheel is voorzien van systeemplafond.
Huurprijs is incl. verwarming en water, exclusief verbruik elektra. Er is mogelijkheid om parkeerplaatsen aan de achterzijde bij te huren.
Huurprijs € 995,- per maand (geen BTW van toepassing)
Aanvaarding per direct mogelijk.

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.