Piet Heinstraat 101e verd

GOES

€ 450 excl. BTW per maand

Bouwjaar
1990
Omschrijving

Aan de doorgaande weg door het centrum, op 200 meter van het station, kunnen wij u aanbieden een kantoorruimte van ca. 24m2op de 1e verdieping. Ruimte is toegankelijk via de begane grond, bereikbaar met de trap en voor zware spullen is de ruimte voorzien van een plateaulift.

Deze kantoorruimte ligt dus op de verdieping, en op deze verdieping zijn in totaal 4 kantoorruimtes aanwezig waarvan alleen deze ruimte nog beschikbaar is. Samen met de medehuurders deelt u het toilet en de keuken / pantry. Alle kantoorruimtes zijn afsluitbaar en delen dezelfde ingang vanaf de straat en de centrale hal met de genoemde voorzieningen.

Indeling;
Begane grond: hal met trap opgang en plateaulift.

Verdieping:
Centrale ruimte met garderobe nis en toilet, vier kantoorruimten. Keukenopstelling voorzien van koelkast, vaatwasser, spoelbak en voldoende kastruimte.
Geheel is voorzien van systeemplafond en verlichting.

Huurprijs is incl. verwarming en water verbruik elektra en airconditioning. Er is mogelijkheid om parkeerplaatsen aan de achterzijde bij te huren.
Huurprijs € 450,- per maand exclusief BTW.

Aanvaarding per direct mogelijk.

Klantbeoordelingen

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.

x
WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Bereken eenvoudig de geschatte
waarde van uw huis!

Bereken