Piet Heinstraat 2

GOES

€ 1.700 excl. BTW per maand

Bouwjaar
1990
Omschrijving

Aan de doorgaande weg door het centrum op prima zichtlocatie bieden wij te huur aan een kantoorruimte met parkeergelegenheid aan de achterzijde van het pand, en openbare parkeergelegenheid tegenover. Het station (300m) en het centrum (500m) zijn op loopafstand bereikbaar.

Indeling begane grond:
De begane grond is ca 115m2 en bestaat uit verschillende kantoren/spreekkamers. Door de systeemwanden weg te halen of te verplaatsen is deze ruime aardig flexibel in te delen.
Is voorzien van airco en systeemplafond met verlichting, keuken en toilet.

Indeling verdieping:
De verdieping is ca 35m2 en voorzien van 2 werkruimtes.

Het geheel wordt CV verwarmd. Parkeren aan de achterzijde van het gebouw op afgesloten terrein. Aanvaarding op korte termijn mogelijk.

Huurprijs per maand € 1.700,- exclusief GWL, incl. 2 parkeerplaatsen, meerdere parkeerplaasten te huur.
Geen BTW van toepassing.
Waarborgsom 2 maanden huur

Klantbeoordelingen

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.

x
WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Bereken eenvoudig de geschatte
waarde van uw huis!

Bereken

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken