Postweg 3-B

Yerseke

€ 325.000 v.o.n.

Inhoud
m3

Perceelopppervlakte
2000 m2
Omschrijving

Schitterend gelegen midden het natuurgebied Yerseke Moer en vrijwel tegen de Oosterschelde-dijk aan bieden wij u deze bouwmogelijkheden aan de Postweg in Yerseke aan.

Op dit prachtige landgoed, gelegen tussen Yerseke, Wemeldinge en Kapelle, is er een ruim bouwblok opgenomen in het bestemmingsplan waar u naar eigen wensen een prachtige villa kunt realiseren, ter grootte tot wel 1.150 kubieke meter inhoud, te verdelen of het hoofdgebouw en eventuele bijgebouwen.

De bouwlocatie is aan de Postweg te Yerseke en wordt omgeven door het landgoed Yerseke Moer, waarbij uw privacy, rust en zicht op natuur gewaarborgd zijn.

Graag informeren wij u nader over de bouwmogelijkheden en de ontwikkeling van uw droomvilla op deze unieke locatie aan de rand van natuurgebied “Yerseke Moer”. Uiteraard staat het de koper vrij een geheel eigen ontwerp / stijl te kiezen en dit, in overleg met architect en gemeente Reimerswaal te realiseren.

Aarzel niet en laat u verder informeren op de website www.yersekemoer.nl of neem contact op met de makelaar voor een gesprek over alle mogelijkheden die Landgoed Yerseke Moer u te bieden heeft.

Kenmerken
Bouw
Soort woonhuisPLOT
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte m2
Externe bergruimte m2
Indeling
Energie
Kadastrale gegevens
Perceelopppervlakte2000 m2

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.

x
WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Bereken eenvoudig de geschatte
waarde van uw huis!

Bereken

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken