's-Gravenstraat 10

'S-GRAVENPOLDER

€ 1.050 per maand

Bouwjaar
2020

Woonoppervlakte
54 m2

Inhoud
140 m3

Aantal kamers
3

Perceelopppervlakte
m2
Omschrijving

Op één van de meest centrale plekken in ’s-Gravenpolder presenteren we appartementengebouw ‘Bosseweide’. Binnen dit kleinschalige complex met 8 appartementen bieden we te huur aan het mooie hoekappartement op de 2e verdieping.

Wij bieden aan:

Prachtige appartementencomplex gelegen op de hoek van de ‘s-Gravenstraat en Bosseweide.

Het appartement is gelegen op de 2e verdieping met zicht over de ’s-Gravenstraat. De plattegrond bestaat uit een fijne living met open keuken, zithoek en eetgedeelte en één slaapkamer met aansluitend een luxe badkamer voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel, toilet en witgoedaansluitingen.

Het appartement is voorzien van een luxe PVC vloer, wandafwerking en is instap klaar. Het appartement beschikt over vloerverwarming.

Kenmerken

– Frans balkon

– Mooi uitzicht en grote raampartijen aan de straatzijde.

– woonkamer (circa 28m2)

– Luxe keuken met inbouwapparatuur

– 1 slaapkamer (afmeting ca. 320 x 300) met badkamer (ca. 300 x 197) met inloopdouche, toilet, wastafelmeubel en witgoedaansluiting.

– Rolluiken

Een centrale plek in het dorp tegenover de historische Hervormde Kerk waaromheen een aantal winkels, huisarts en bedrijvigheid zijn gevestigd.

Zowel de ’s-Gravenstraat als Bosseweide zijn betrekkelijk rustige straten. Het zicht op deze straten is aangenaam met de nodige bedrijvigheid voor de deur zonder dat dit tot overmatige drukte of overlast leidt. Het gebouw ‘De Bosseweide’ heeft een ingang aan Bosseweide (appartement 1 & 2) en aan de ’s-Gravenstraat, waar de ingang van dit appartement zich dus aan bevindt.

Ieder appartement heeft een parkeerplaats. Daarnaast is er een fietsenberging die voor alle bewoners beschikbaar is.

Ingang huur per 01 mei 2023.

Huurprijs bedraagt € 1050,00-, per maand

voorschot energiekosten €150,00,- per maand

2 maanden borg

Honden (huisdieren) zijn niet toegestaan in dit appartement.

Om in aanmerking te komen voor deze huurwoning hebben wij een volledig ingevulde huuraanvraag nodig, deze is in te vullen via:

Huuraanvraag formulier

Kenmerken
Bouw
Bouwjaar2020
BouwvormBESTAANDE BOUW
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte54 m2
Externe bergruimte3 m2
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers
Energie
Warm waterVLOERVERWARMING GEHEEL
Buitenruimte
Tuinm2
Kadastrale gegevens
Perceelopppervlaktem2

Huuraanvraag indienen

Klantbeoordelingen

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.

x
WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Bereken eenvoudig de geschatte
waarde van uw huis!

Bereken