Schalmeistraat 4

GOES

€ 495.000 KOSTEN KOPER

Woonoppervlakte
113 m2

Inhoud
511 m3

Aantal kamers
6

Perceelopppervlakte
225 m2
Omschrijving

Wij bieden te koop aan, deze echt fantastische hoekwoning met grote berging (potentieel slaap- badkamer of atelier op de begane grond). Gelegen op een ruim perceel eigen grond van 225m2, tuin op zuiden met vrij zicht (geen directe achterburen), vier slaapkamers, volledig gasloos en 19 zonnepanelen sluit dit geheel prima aan bij de wensen van deze tijd: instapklaar, energiezuinig, luxe uitgevoerd en ruimte op de begane grond.

Voor de gehele woning geldt: netjes en smaakvol afgewerkt. Alle vloeren zijn voorzien van PVC vloerbedekking, alle muren keurig afgewerkt met renovliesbehang en op zachte kleuren gesausd met latexverf. Afgezien van smaakverschil, instapklaar uitgevoerd. Ook heeft de woning een nagenoeg constante temperatuur het gehele jaar door doordat de warmtepompinstallatie (eigendom, geen lease) niet alleen verwarmd maar ook koelt. Daarnaast is de woning voorzien van prima zonwering, ondermeer met (elektrische) rolluiken. En heel fijn voor uw apparaten, sanitair en huid: een wateronthardingsinstallatie.

De woning is in 2019 opgeleverd en nagenoeg geheel nieuw. Het huis heeft een mooie uitstraling in jaren ’30 bouwstijl. Via de voordeur betreedt u de woning, waarachter de hal met meterkast, luxe toilet en ruime trapkast zich bevinden. De trapkast is voorzien van de warmtepompinstallatie. Het woongedeelte is aan de achterzijde breed uitgevoerd over de gehele breedte van de woning, met een fijne zithoek die uitzicht heeft over de tuin. De achtergevel is voorzien van mooie tuindeuren, dus in de zomer maakt u een snelle verbinding tussen binnen én buiten. Aan de voorzijde bevindt zich de keuken, een grote open keuken die voorzien is van een rechte opstelling en een spoeleiland. Het keukengedeelte beschikt over een inductie kookplaat met afzuiging, vaatwasser, combi-oven en royale hoeveelheid kastruimte. De keuken is in een lichte kleurstelling met een mooi blad uitgevoerd. Vanuit de keuken heeft u zicht over de straat.

Binnendoor is de ruime berging te bereiken die naast de woning is gebouwd. De berging is gebouwd als een volwaardige woonruimte, dus met vloerisolatie, muurisolatie, volledig isolatieglas en dakisolatie. Deze ruimte beschikt over wateraansluiting, de voorbereiding voor een toilet, warm- en koud water en krachtstroom. Ook is de ruimte voorzien van openslaande deuren richting de tuin, derhalve zeer geschikt om als kantoor, atelier, of slaapkamer- badkamer op de begane grond in te delen. Uiteraard blijft de huidige functie als berging ook zeer geschikt.

Op de verdieping zijn naast de overloop en badkamer drie slaapkamers aanwezig. De afmetingen zijn circa (gemeten over de 1.50 hoogtelijn):

Slaapkamer 1: 3.10 x 4.10, deze slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en heeft een kleine dakkapel en zijraam. Voorzien van rolluik aan de zonzijde.

Slaapkamer 2: 3.10 x 4.10, deze slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en heeft een dakraam én zijraam welke beiden voorzien zijn van zowel rolluiken als verduistering.

Slaapkamer 3: 2.85 x 2.50, deze slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van een dakraam met rolluik. Deze kamer wordt door de eigenaar gebruikt als inloop- / garderobekast maar functioneert prima als (kinder-) slaapkamer.

De badkamer bevindt zich aan de voorzijde, deze is keurig uitgevoerd en voorzien van een inloopdouche met glaswand, het tweede toilet en een prachtig wastafelmeubel met onderkast en spiegelcombinatie. Ook is deze ruimte voorzien van een handdoekenradiator (naast de vloerverwarming uiteraard).

Op de tweede verdieping, bereikbaar met een vaste trap, bevindt zich een open zolder welke prima nog af te sluiten valt als vierde slaapkamer. Deze tweede verdieping beschikt over veel bergruimte, ondermeer in de vaste kast die aan de zijgevelzijde is gecreëerd. Ook deze ruimte heeft een heerlijke daglichtinval vanuit het dakraam aan de voorzijde. Afmeting van deze ruimte, gemeten over 1.50 hoogtelijn, is circa 3.15 x 4.00

De tuin is op het zuiden georiënteerd. Het is een fijne tuin die weinig onderhoud nodig heeft maar wel lekker groen en fris oogt. Het terras, direct achter de woning, ligt heerlijk op de zon. Door de uitbouw die voorbij de woning steekt zit u snel in de zon, uit de wind en uit het zicht. Bij de woning hoort een deelname in het gebied achter de woning. Een zogeheten mandelig terrein wat een openbaar gebied is wat in eigendom is van alle omliggende bewoners van dit gedeelte. Het is aangelegd met ‘groen’, enkele speeltoestellen en biedt ook parkeerruimte voor bewoners. De woonwijk Aria is in ontwikkeling en heeft prachtige huizen in een dertiger jaren bouwstijl. De straten kenmerken zich door een kronkelend karakter, veel groen en water. De huizen zijn jong, energiezuinig en duurzaam ontwikkeld. Helemaal anno 2022 wonen dus!

Bent u net als ons enthousiast geworden? Maak snel een afspraak via de reageerknop of bel met ons op 0113-223946. Wij ontmoeten u graag in Aria, Schalmeistraat 4!

Kenmerken
Bouw
Soort woonhuisTWEE ONDER EEN KAPWONING EENGEZINSWONING
BouwvormBESTAANDE BOUW
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte113 m2
Externe bergruimte0 m2
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterVLOERVERWARMING GEHEEL
Buitenruimte
LiggingIN WOONWIJK
Tuin110 m2
Kadastrale gegevens
Perceelopppervlakte225 m2
Klantbeoordelingen

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.

x
WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Bereken eenvoudig de geschatte
waarde van uw huis!

Bereken