Spoorstraat 18C

'S-Gravenpolder

€ 15.525 EXCL BTW PER JAAR

Bouwjaar
2000
Omschrijving

Op het bedrijventerrein ’s-Gravenpolder bieden wij aan de Spoorstraat deze showroom met magazijn te huur aan. Deze twee ruimtes van totaal 342m2 Deelverhuur is mogelijk door alleen de opslagunit danwel alleen de showroom te huren. De bedrijfsunit heeft een vloeroppervlak van ca. 160 m2 en de showroom van in totaal ca. 182m2 verdeeld over 106m2 begane grond en 76m2 op de verdieping.

De showroom, Spoorstraat 20d, is beschikbaar per medio januari 2022.
De bedrijfsunit, Spoorstraat 20e, is beschikbaar medio april 2022.

Showroom
De showroom is onderverdeeld in een entreehal met toiletgroep en meterkast. Dit is tevens de plek waar de toegangstrap naar de verdieping zich bevindt. Achter de openslaande glazen tochtdeuren bevindt zich de feitelijke showroom. Deze is zeer geschikt voor het gebruik als verkoopvloer, maar ook als kantoorruimte. In de ruimte zijn verschillende, niet-dragende, scheidingsmuren. Hier zijn werkplekken te realiseren, maar ook is er de mogelijkheid om één grote ruimte te maken door deze wanden te verwijderen. Het showroomgedeelte is voorzien van een keukenblok voor een kop koffie of thee, alsmede een koelgedeelte.
De verdiepingsvloer betreft een open verkoopruimte, net als de begane grond zeer geschikt als kantoor en- of verkoopvloer. Deze verdieping meet circa 76 m2.
De showroom beschikt over een CV ketel, Nefit HR Topline van 2009 voor verwarming en warmwater. Verlichting en stoffering zijn aanwezig, wel afgestemd op de huidige inrichting. Behoudens het keukenblok wat bij de showroom als voorziening hoort, zullen alle showroomkeukens die op de foto’s zichtbaar zijn verwijderd worden en de ruimte leeg worden opgeleverd.

Bedrijfsunit
De bedrijfsunit is in gebruik als outlet voor het huidige keuken bedrijf en is een praktische unit die een afmeting heeft van ca. 10,78 x 15 Meter. Deze ruimte is niet verwarmd, voorzieningen zijn eventueel aan te sluiten. De ruimte beschikte wel over een toilet, eigen meterkast met aansluitingen waaronder 3 fase aansluiting.
De hoogte van de ruimte is 4.75 meter, voor de toegankelijkheid is een overheaddeur en een aparte loopdeur aanwezig.

Bestemming
Beide ruimtes hebben een bestemming ‘Bedrijf’ met een functie aanduiding tot en met categorie 3.2 in de staat van bedrijfsactiviteiten. Hieronder vallen bedrijven in uiteenlopende aard. De functieaanduiding ‘categorie 3.2’ is een ruime bestemming waar veel activiteiten onder vallen.

Huursom
De showroom wordt aangeboden tegen een huursom van €15.525,- ex. BTW per jaar.
De bedrijfsunit wordt aangeboden tegen een huursom van €9.000,- ex BTW per jaar.

Huurtermijnen zijn in overleg af te spreken, voorkeur gaat uit naar een huurtermijn van 5 jaar met 5 optiejaren.

Gunning is uitdrukkelijk voorbehouden aan de verhuurder.

Huurindexatie
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bankgarantie/waarborgsom
Bij huur een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW. Bij koop een zekerheidsstelling van 10% van de koopsom.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde ‘opteringsverklaring’ zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Huurovereenkomst
Model ROZ met enkele aanpassingen van verhuurders zijde.

Oplevering
In onderling overleg.

Algemeen
Voorgaande informatie omtrent de verhuur van Spoorstraat 18 C en D te ‘s-Gravenpolder. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door de aanbieder geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Klantbeoordelingen

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.

x
WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Bereken eenvoudig de geschatte
waarde van uw huis!

Bereken

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken