Zwanenburg 2

'S-HEER HENDRIKSKINDEREN

€ 495.000 KOSTEN KOPER

Bouwjaar
1978

Woonoppervlakte
204 m2

Inhoud
880 m3

Aantal kamers
9

Perceelopppervlakte
430 m2
Omschrijving

In het rustige ‘s-Heer Hendrikskinderen, tegen Goes, bieden we te koop aan deze vrijstaande woning met (verlengde) garage, kelder en een woonoppervlak van ruim 200m2. Dit huis geeft gezinnen een heel ruim thuis in een heerlijke woonomgeving.

Dit huis heeft als bouwjaar 1979 en straalt aan alle kanten degelijkheid uit. In 2005 is de woonkamer verlengd, de ruimte onder deze uitbouw is uitgevoerd als een kelderruimte. Hierdoor is een mooi kantoor, opslagruimte, chill-plek of mancave (aan u de keuze) ontstaan. Ook is de garage tweemaal verlengd (naar voren én naar achteren) en voorzien van een dakopbouw die bereikbaar is met een vlizotrap. Kortom: ruimte gegarandeerd!

Via de hal, die een ruimte binnenkomst geeft achter de voordeur, wordt de woning vanaf de straat betreden. De hal is de centrale ruimte waaruit het toilet, trap naar de verdieping, meterkast, keuken en woonkamer bereikbaar. De woonkamer heeft een ruime afmeting in een L-vorm van ca. 55m2. De het zitgedeelte bevindt zich aan de voorzijde en biedt een royale plek voor een combinatie van bank(en) salontafel en stoelen. Allemaal rond de gashaard gecentreerd, welke in potentie is om te vormen tot een houtkachel. De achterkamer biedt een royale plek voor een eettafel, deze is gesitueerd in de uitbouw. De uitbouw biedt tevens toegang via een vaste trap naar de kelderruimte eronder. Deze is nu in gebruik als werkkamer / kantoor.

Bereikbaar vanaf de hal én vanuit de woonkamer, aan de achterzijde van de woning: de keuken. De keuken is ingericht als woonkeuken en biedt dus plaats aan een grote eettafel. De keuken is in 2010 geplaatst en beschikt over een inductie kookplaat met afzuiging, oven, stoomoven en vaatwasser. Ook beschikt de keuken over een Quooker-kraan. De keuken heeft een ruime hoeveelheid kastruimte, zowel als onderkasten onder het werkblad, maar ook plafondhoge vaste kasten waarachter ook de witgoedaansluitingen zijn weggewerkt. Vanaf de keuken is via de achterdeur de tuin en vanuit daar de garage bereikbaar.

Op de verdieping zijn naast de ruime overloop en badkamer vier slaapkamers aanwezig. De slaapkamers hebben de volgende afmetingen (ca.).

Slaapkamer 1: 4.72 x 3.88 (ouderslaapkamer aan de voorzijde met balkon)

Slaapkamer 2: 3.00 x 4.72 (slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot dakterras / balkon)

Slaapkamer 3: 2.98 x 2.76 (achterzijde, voorzien van vaste kast)

Slaapkamer 4: 2.98 x 2.76 (voorzijde, voorzien van vaste kast)

De badkamer is ingericht in 2003 en beschikt over een badkamer meubel, ligbad voorzien van jetstream, aparte douche en het tweede toilet.

Met een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Deze ruimte is in het huidige gebruik verdeeld in drie slaapgedeeltes van ieder ca. 3.40 x 2.40 (gemeten over de 1.50 hoogte-lijn). Deze kamers hebben ieder een dakraam. De voorste kamer heeft ook het karakter van een voorzolder met de opstelplek van de CV-ketel en de zonneboiler.

De tuin van de woning ligt grotendeels rond de woning, met name de west- en zuid-westkant van de tuin ligt vrij en biedt een goede ruimte voor siertuin, lekker in de zon te genieten van de rust en ruimte. Het terras achter de woning is direct vanaf de woonkamer en keuken te betreden en biedt een fijne plek voor een tuinset. De garage is ook via dit gedeelte te bereiken. Deze is zowel naar de voorzijde, alsook naar de achterzijde maximaal vergroot. Daarnaast zorgt de dakopbouw voor een extra zolderverdieping én carport. Heel praktisch en ruim dus. De garage meet op de begane grond bijna 40m2.

De woning beschikt voor verwarming en warmwater over een Nefit Hr Topline combiketel van bouwjaar 2011, deze ketel is gecombineerd met een 300 liter zonneboiler (2016), die dus warm tapwater verzorgd met zonkracht. Goed voor de aarde en goed voor de portemonnee. Daarover gesproken: op het dak bevinden zich 10 zonnepanelen (2019). De ramen zijn vrijwel alle voorzien van isolatieglas en rolluiken. Het huis beschikt over een waterontharder (2019) en een installatie om de tuin te besproeien.

Is uw belangstelling gewekt? Wij ontmoeten u graag aan de Zwanenburg 2 om alles in het echt te laten zien en de indruk die in woorden niet is samen te vatten aan u over te dragen. Bel of mail voor een afspraak! Tot ziens in ‘s-Heer Hendrikskinderen.

Kenmerken
Bouw
Soort woonhuisVRIJSTAANDE WONING EENGEZINSWONING
Bouwjaar1978
BouwvormBESTAANDE BOUW
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte204 m2
Externe bergruimte0 m2
Indeling
Aantal kamers9
Aantal slaapkamers4 2
Energie
Warm waterCV KETEL Nefit HR Topline 2011
Buitenruimte
LiggingIN WOONWIJK
Tuinm2
Kadastrale gegevens
Perceelopppervlakte430 m2
Klantbeoordelingen

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.

x
WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Bereken eenvoudig de geschatte
waarde van uw huis!

Bereken

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken