Over ons

Waarom Schrijver Versluys?

Schrijver Versluys is de makelaar van vandaag met aandacht voor u. Wij zijn gevestigd in Goes. Wij werken met een aanpak en inzet anno nu, met de (communicatie) middelen van vandaag. Centraal in onze dienstverlening staat onze opdrachtgever. Het gaat bij onze makelaars in de eerste plaats om mensen, daarna om stenen.

Ons bedrijf kenmerkt zich door een nuchtere Zeeuwse benadering van iedere situatie. Wij geven eerlijk advies en de maximale inzet om tot een goed eindresultaat te komen.

Of het nu draait om kopen, verkopen, huren, taxeren of adviseren, geen enkele opdracht is voor ons standaard.
Dit betekent:

  • Een actieve houding voor de opdracht die u ons geeft
  • Kennis van makelen en taxeren. Jaarlijks wordt onze kennis op peil gehouden door het volgen van een permanent educatieprogramma
  • Werken met moderne media en communicatiemiddelen. Sociale media zijn een grote rol gaan spelen in communicatie, de makelaar van vandaag maakt hier actief gebruik van bij het verkopen van woningen. 
  • Wij besteden grote aandacht aan presentatie van uw woning en/of zakelijk aanbod. Fotografie door een fotograaf is standaard, ook de teksten en internetpresentatie worden nauwlettend tot stand gebracht.


Nieuwsgierig wat wij in uw specifieke geval adviseren? Maak een afspraak met de makelaar van vandaag!

 

Bel mij terug

Laat uw nummer achter en wij bellen u terug