Schrijver Versluys Makelaars
Schrijver Versluys Makelaars

Over ons

De makelaars van Schrijver Versluys zijn betrokken bij mensen. We werken vanuit de overtuiging dat een woning veel meer biedt dan onderdak alleen. Wonen staat voor thuiskomen en het fijne gevoel van geborgenheid.

Als makelaars van vandaag zijn we niet van gisteren. Dit betekent dat wij zowel in onze aanpak, onze communicatie en onze administratieve processen kiezen voor eigentijdse oplossingen. Efficiënt, zodat er meer tijd en ruimte is om met u in gesprek te gaan en snel tot handelen over te gaan.

Vraagt u waarin we ons daadwerkelijk onderscheiden, dan is dat de optelsom van onze Zeeuwse nuchterheid, onze drijfveer om u persoonlijk van dienst te zijn en onze winnaarsmentaliteit. We zijn oprecht betrokken en zijn u van dienst met kopen, verkopen, huren of taxeren. Daarbij draait ons werk niet om huizen, maar altijd om u.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan vandaag nog een afspraak. We laten graag zien dat onze betrokkenheid geen loze belofte is, maar de fundering onder onze persoonlijke dienstverlening.

Team

 • Henk Schrijver

  Makelaar en taxateur, Eigenaar

  Charmant, familieman, ondernemend en betrouwbaar.

  Henk is de Bourgondiër van ons kantoor, reist graag met zijn gezin en camper door Europa, op zoek naar de mooiste plekjes en het lekkerste eten.

  06 - 531 187 12
  henk@schrijverversluys.nl
  LinkedIN
 • Aard-Jan Verschuure

  Makelaar en taxateur, Eigenaar

  Oprecht, gedreven, ambitieus en betrokken.

  Aard-Jan is onze workaholic, maar als hij niet aan het makelen is zit hij met enige regelmaat op zijn racefiets om door de polders te toeren. Ook gaat hij er graag samen met zijn vrouw en drie jongens op uit om te genieten van het mooie Zeeuwse landschap.

  06 - 832 065 29
  ajverschuure@schrijverversluys.nl
  LinkedIN
 • Mike Meulstee

  Makelaar

  No-nonsense, vrolijk, spontaan en sociaal.

  Mike is het type: Niet lullen maar poetsen, loopt graag hard en houdt van voetbal. Verder gaat hij  graag met zijn gezin op pad om mooie avonturen te beleven.

  06 - 826 024 73
  mike@schrijverversluys.nl
  LinkedIN
 • Ellen Boone

  Secretaresse

  Behulpzaam, georganiseerd, avontuurlijk en attent.

  Ellen is de bezige bij van ons kantoor. Naast haar passie voor het werk gaat zij graag met haar man op citytrips, houdt van lekker eten en gaat graag met haar dochters winkelen.

 • Naomi Moerman- van Doorn

  Binnendienstmedewerkster

  Spontaan, dynamisch, oprecht en creatief.

  Naomi zorgt ervoor dat alles achter de schermen van ons kantoor op rolletjes loopt. Als zij niet met haar werk bezig is, dan is zij met haar gezin op pad, of creatief bezig met het opknappen van tweehandsmeubels.

  0113-223946
  naomi@schrijverversluys.nl
Contact

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.