Schrijver Versluys Makelaars
Schrijver Versluys Makelaars

Aankoopmakelaar ’s-Gravenpolder

Aankoopmakelaar in ’s-Gravenpolder gezocht? Wij helpen u een prachtige woning te kopen, voor het bedrag dat u daarvoor wilt betalen. In de omgeving waar u van droomt en met meer ruimte, een mooie nieuwe keuken of met de lichtinval waar u naar zoekt.

Wij begrijpen waar u naar zoekt, dankzij onze persoonlijke en betrokken manier van werken. Met de typische Zeeuwse nuchterheid, waarmee we in de regio groot zijn geworden. Als aankoopmakelaar voor particuliere en zakelijke klanten. Zoekt u naar een mooie nieuwe woning of een (bedrijfs)pand? Wij kennen de Zeeuwse woningmarkt, waardoor we u daar uitstekend mee van dienst kunnen zijn.

Tip: voorkomen dat u te veel betaalt? We helpen bij het beoordelen van de prijs, de staat van onderhoud en de bepalingen in de koopovereenkomst. Met ons als aankoopmakelaar in ’s-Gravenpolder aan uw zijde weet u zeker dat u een goede keuze maakt.

Geboren en getogen Zeeuwen

We zijn als makelaars van vandaag natuurlijk niet van gisteren. We zijn geboren en getogen Zeeuwen, waardoor we ons de kaas niet van het brood laten eten. Als doortastende aankoopmakelaars in ’s-Gravenpolder, die u helpen de woning of het pand te kopen waar u naar op zoek bent.

Zoekt u een ervaren partner voor de onderhandelingen of wilt u de woning technisch laten beoordelen? Wij weten waarop we moeten letten, waarover we u natuurlijk graag meer vertellen. En doen we voor u de onderhandelingen? Dan verdienen we onze kosten eenvoudig terug, zodat u onder de streep in veel gevallen zelfs voordeliger uit bent. Een uitstekende keuze waarmee we veel particuliere en zakelijke klanten hebben kunnen helpen.

Aankoopmakelaar ’s-Gravenpolder: ervaren onderhandelaars

Zoekt u een ervaren aankoopmakelaar in ’s-Gravenpolder? We zorgen er als onderhandelaars voor dat u een goede prijs betaalt. Voor een pand of woning waarvan we de technische staat beoordelen, of waarvan we de omgeving voor u kunnen uitleggen. Zodat u een goede aankoop doet, waarmee u gelukkig niet voor verrassingen komt te staan.

Voorkomen dat u strandt in technische bepalingen in de koopovereenkomst? En onder de streep een voordelige keuze maken, dankzij onze scherpe onderhandelingen? We gaan graag voor u aan de slag als Zeeuwse aankoopmakelaar. Met de typische nuchterheid, terwijl we goed begrijpen wat u belangrijk vindt en hoe we u daarmee goed kunnen helpen. Voor een soepele aankoop, waarmee u zeker weet dat u een uitstekende keuze maakt. Particulier voor een mooie nieuwe woning of zakelijk als u zoekt naar een ander pand. Wij gaan er graag voor u mee aan de slag.

Aankoopmakelaar in ’s-Gravenpolder gezocht of meer weten over onze dienstverlening? Bel naar telefoonnummer 0113 - 223 946, stuur een e-mail naar info@schrijverversluys.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.

Klantbeoordelingen

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.