Schrijver Versluys Makelaars
Schrijver Versluys Makelaars

Aankoop

Hoe ziet uw ideale huis eruit? Dat is vaak een optelsom van woning, waarde en omgeving. Of een woning u aanspreekt, weet u als geen ander. Maar het beoordelen van de prijs, de staat van onderhoud en de bepalingen in een koopovereenkomst, is vaak een stuk lastiger.

Wij zijn graag uw partner in dit traject. We zijn geboren en getogen Zeeuwen en de kennen de dorpen en hun streken. Die kennis en ervaring zetten we graag voor u in. Het is onze missie om precies dat huis te vinden dat helemaal bij u past. Dat is een zoektocht die we samen ondernemen.

Daarbij garanderen wij u één ding: een aankoopopdracht kost u geen geld. Het levert u immers altijd méér op! Wij zijn namelijk ervaren onderhandelaars. Daardoor lukt het ons vaak om een lagere aankoopprijs te realiseren, dan als u alles op uw eigen houtje doet. Alleen dat is al een goede reden om ons vrijblijvend te bellen. De makelaars van Schrijver Versluys brengen uw mogelijkheden graag in kaart.

Contact

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.