Schrijver Versluys Makelaars
Schrijver Versluys Makelaars

Taxeren

Een taxatie geeft inzicht in de waarde van uw huis of bedrijfsobject. De redenen voor een taxatie zijn divers en lopen uiteen van woningverkoop tot woningaankoop, de financiering, een echtscheiding of het oversluiten van uw huidige hypotheek. Wij maken gevalideerde taxatierapporten en verrichten alle taxaties conform de reglementen van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) is hét keurmerk voor woningtaxaties. Banken, geldverstrekkers en consumenten zijn hiermee verzekerd van heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties. Voor het taxeren van bedrijfsobjecten werken wij volgens de daarvoor geldende normen van de International Valuations Standards (IVS) en/of de European Valuation Standards (EVS).

Volgens een bekend spreekwoord is papier geduldig. Dat gaat in ons geval niet op. Wij begrijpen dat u snel uitsluitsel wilt hebben over de objectief en onafhankelijk vastgestelde waarde. Daarom zorgen wij ervoor dat u het taxatierapport snel in huis heeft.

Contact

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.