Schrijver Versluys Makelaars
Schrijver Versluys Makelaars

Verkoop

Een huis dat lange tijd uw thuis was, verkoopt u niet zomaar. Wij begrijpen dat en luisteren steeds zo goed mogelijk naar uw plannen. Dat vinden wij belangrijk, want een woning of zakelijk onroerend goed is vrijwel altijd uw belangrijkste materiële bezit.

Een huis verkopen is daarom een proces dat we samen doen. Wij hebben verstand van cijfers en de woningmarkt. Zo kunnen wij de waarde van uw woning bepalen. Maar u ként de woning en kan als geen ander vertellen wat uw woning zo bijzonder maakt.

Een woning verkopen doen we in drie stappen: strategie bepalen, verkoop en afronding. Wij kennen de weg en leiden u stap voor stap door het traject, persoonlijk en betrokken. We leggen graag aan u uit hoe we dat doen. Bel voor een kennismakings- en advies gesprek met de makelaar van vandaag. Wij leggen onze persoonlijk aanpak graag vrijblijvend aan u uit.

Contact

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.