Schrijver Versluys Makelaars
Schrijver Versluys Makelaars

Taxateur Ovezande

Taxateur in Ovezande gezocht? Wij stellen een professioneel taxatierapport voor u op, netjes volgens de belangrijke richtlijnen die er gelden. Vanuit het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs, bijvoorbeeld voor het Nederlands Woning Waarde Instituut of de standaarden voor bedrijfsobjecten.

Wij begrijpen dat u niet lang wilt wachten op een taxatierapport. We stellen objectief en onafhankelijk de waarde vast, om u daarna zo snel mogelijk van dienst te zijn met het rapport. Dat betekent dat u verder kunt met de onderhandelingen of de rest van het proces. En heeft u specifieke wensen of bijzondere vragen? We bepalen de waarde van de woning of het (bedrijfs)pand, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Volgens NRVT voor NWWI en IVS/EVS

We werken als taxateur in Ovezande natuurlijk volgens de belangrijke standaarden:

  • NRVT
    Al onze gevalideerde taxatierapporten stellen we on volgens de reglementen van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Dat betekent dat we de taxatie verrichten volgens de belangrijke richtlijnen die hiervoor zijn opgesteld.
  • NWWI
    Het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) geldt voor veel banken en geldverstrekkers als de belangrijke standaard voor taxaties. We stellen een rapport op volgens de gevraagde richtlijnen, dus volledig helder, objectief en betrouwbaar.
  • IVS en EVS
    Zakelijk taxeren? We doen de taxatie volgens de belangrijke normen van de International Valuations Standards (IVS) of de European Valuation Standards (EVS), afhankelijk van waar u behoefte aan heeft.

We hebben jarenlange ervaring als taxateur in Ovezande en omgeving. Daardoor kennen we de Zeeuwse woningmarkt op ons duimpje, net als die van zakelijk vastgoed. Wij kennen de recente ontwikkelingen en weten wat er speelt, waardoor we de waarde uitstekend voor u kunnen vaststellen.

Daarbij werken we vlot en vakkundig, zonder de Zeeuwse nuchterheid te verliezen. En met persoonlijke betrokkenheid, zodat we goed begrijpen wat voor u belangrijk is. We begrijpen dat het gaat om veel meer dan een (zakelijke) financiële beslissing. In plaats daarvan hebben we aandacht voor onze klanten, zodat we u daarmee op een goede manier van dienst kunnen zijn.

Taxateur Ovezande: snel een taxatierapport

Een taxateur in Ovezande gezocht en vooral op zoek naar een specialist die u snel van dienst kan zijn? Wij begrijpen dat taxeren niet te lang moet duren. Bijvoorbeeld als u bezig bent met de aankoop van een nieuwe woning, de verkoop van uw huidige woning of in andere situaties. We helpen klanten die een financiering willen verkrijgen of te maken hebben met een echtscheiding. En gaat het om het oversluiten van uw huidige hypotheek? Ook daarmee zijn we u graag van dienst, door de woning of het (zakelijke) pand voor u te taxeren.

De taxatie doen we altijd volgens de belangrijke richtlijnen en standaarden. We stellen de waarde van het pand of de woning in Ovezande vakkundig en objectief voor u vast, zodat u daar volledig op kunt vertrouwen.

Taxateur in Ovezande gezocht of meer weten over onze dienstverlening? Bel naar telefoonnummer 0113 - 223 946, stuur een e-mail naar info@schrijverversluys.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.

Klantbeoordelingen

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.