Bosseweide Appartement 3

'S-GRAVENPOLDER

€ 949 per maand

Bouwjaar
2020

Woonoppervlakte
81 m2

Inhoud
212 m3
Omschrijving

Op één van de meest centrale plekken in ’s-Gravenpolder presenteren we appartementengebouw ‘Bosseweide’. Voor alle ’s-Gravenpoldernaren en bekenden in de omgeving is de plek waar dit gebouw staat jaren bekend geweest als winkel met bovenwoning, “de oude Fixet”. Inmiddels is de sloopfase ver achter ons en is de opbouwfase naar acht fantastische woonappartementen in de dorpskern in ver stadium. Alles is gericht om vanaf eind 2020 het gebouw en het terrein gebruiksklaar te hebben.

De locatie is op de hoek van de ’s-Gravenstraat / Bosseweide. Een centrale plek in het dorp tegenover de historische Hervormde Kerk waaromheen een aantal winkels, huisarts en bedrijvigheid zijn gevestigd.

Zowel de ’s-Gravenstraat als Bosseweide zijn betrekkelijk rustige straten. Het zicht op deze straten is aangenaam met de nodige bedrijvigheid voor de deur zonder dat dit tot overmatige drukte of overlast leidt. Het gebouw ‘De Bosseweide’ heeft een ingang aan Bosseweide (appartement 1 & 2) en aan de ’s-Gravenstraat (appartementen 3 t/m 8).

Ieder appartement heeft een parkeerplaats. Daarnaast is er een fietsenberging die voor alle bewoners beschikbaar is.

Appartement 3

Prachtige woonruimte op de begane grond met zicht over de ’s-Gravenstraat door wandhoge raampartijen aan de gevelzijde. Dit appartement heeft de ingang aan de ’s-Gravenstraat. Naast een royale slaapkamer met aansluitend een keurige badkamer heeft deze woonruimte nog een andere bijzonderheid: vanuit slaapkamer en living bereikbaar, het grote buitenterras. Verder is de woonruimte voorzien van een aparte keuken met berging, eetgedeelte en een grote living.

Kenmerken

• Royaal buitenterras van ca. 17,9 m2

• Mooi uitzicht en grote raampartijen aan de straatzijde.

• Ruime plattegrond met living, eetgedeelte en aparte keuken

Indien u in aanmerking wenst te komen voor een appartement kunt u een huuraanvraagformulier opvragen via info@schrijverversluys.nl

Kenmerken
Bouw
Soort woonhuisAPPARTEMENT
Bouwjaar2020
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte81 m2
Indeling
Energie
VerwarmingVLOERVERWARMING_GEHEEL
Kadastrale gegevens
Klantbeoordelingen

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.

x
WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Bereken eenvoudig de geschatte
waarde van uw huis!

Bereken

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken