Hof den Berg

€ 199.000 v.o.n.

Woonoppervlakte
62 m2

Inhoud
200 m3

Perceelopppervlakte
m2 - m2
Omschrijving

De zes appartementen bestaan uit drie benedenwoningen met een stadstuin en berging. En drie bovenwoningen met balkon, tweede verdieping én berging.

De benedenwoning heeft een heel fijne plattegrond. Toegang via de voordeur direct aan de straat. Daarachter de hal voorzien van meterkast en toegang tot de leefruimtes. Het woongedeelte is aan de achterzijde gesitueerd met zicht op de tuin. De leefruimte bestaat uit een fijne woonkamer met veel lichtinval door de grote ramen en loopdeur richting de tuin. In de leefruimte is de opstelplek voor een open hoekkeuken. Het woongedeelte meet circa 4.50 x 6.50 dus een prettige en compacte ruimte.

Het slaapgedeelte circa 3.00 x 3.60 en biedt voldoende ruimte voor een ruim tweepersoonsbed en garderobekast. De badkamer is centraal in het appartement en is voorzien van wastafel, aparte douche, toilet en witgoedaansluiting. Het toilet is uiteraard separaat.

De achtertuin meet circa 6.50 x 10.00 meter en is op oosten georiënteerd. In de tuin bevindt zich ook de berging van het appartement. Een compacte houten berging, ideaal voor fietsen en / of tuinspullen. Via het vrij achterom kunt u de tuin bereiken of snel bij uw parkeerplaats komen. Ideaal en compact wonen in de binnenstad, met het comfort van nieuw, onderhoudsgemak, duurzaam en goed geïsoleerd.

De bij het appartement behorende parkeerplaats maakt deel uit van het binnenterrein van Hof den Berg waarvoor geldt dat dit een mandelig gebied is. Voor het onderhoud hiervan is een VVE bijdrage van toepassing van circa 25,- per maand.

Kenmerken
Bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte62 m2
Indeling
Energie
VerwarmingVLOERVERWARMING_GEHEEL
Kadastrale gegevens
Perceelopppervlakte m2 - m2
Klantbeoordelingen

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.

x
WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Bereken eenvoudig de geschatte
waarde van uw huis!

Bereken

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken