Hof den Berg

€ 279.000 v.o.n.

Woonoppervlakte
112 m2

Inhoud
358 m3

Perceelopppervlakte
103 m2 - 103 m2
Omschrijving

Centraal in het plan Hof den Berg wordt de twee-onder-één kapwoning gebouwd die bestaat uit bouwnummer 7 en 8.

Deze huizen hebben, in combinatie met de rijwoningen die haaks geplaatst worden, rondom de monumentale Beukenboom een uitstraling van een Bagijnhof in de uitvoering van 2020.

De twee-onder-één kapwoningen hebben een royale plattegrond met een binnenmaat van 5.40 x 9.30m. De begane grond bestaat uit de hal met meterkast, toilet en garderobe. Keukenopstelling aan de voorzijde, met zicht over het ‘Bagijnhof’ en een ruimte om een (hoek)keuken van formaat te plaatsen. Ook voor een eethoek is een royale afmeting aan ruimte. Aan de achterzijde, met zicht op de achtertuin bevindt zich een fijne zithoek welke circa 5.40 x 3.70 meet.

Op de verdieping heeft u de keuze: Drie slaapkamers met daarbij de badkamer, of de variant met twee slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer is voorzien van een aangrenzende dressing. Of dat geen luxe is! Het staat u uiteraard vrij om de ruimte naar eigen inzicht in te delen of de personaliseren als u hiertoe specifieke wensen heeft. Maar de twee of drie slaapkamers die nu in het plan zijn opgenomen bieden een breed publiek de meest voor de hand liggende mogelijkheden. De badkamer is voorzien van een aparte douche, tweede toilet, witgoedaansluitingen en de wastafel.

De tuin meet circa 5.50 x 5.50 en biedt via het vrije achterom direct toegang tot de plek waar ook uw parkeerplaats zich bevindt. Korte lijnen van auto en woning dus! Ook is in de tuin een compacte berging voor de fiets of tuinspullen aanwezig. De parkeerplaats maakt deel uit van het binnenterrein van Hof den Berg waarvoor geldt dat dit een mandelig gebied is. Voor het onderhoud hiervan is een VVE bijdrage van toepassing van circa 25,- per maand.

Kenmerken
Bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte112 m2
Indeling
Energie
VerwarmingVLOERVERWARMING_GEHEEL
Kadastrale gegevens
Perceelopppervlakte103 m2 - 103 m2
Klantbeoordelingen

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.

x
WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Bereken eenvoudig de geschatte
waarde van uw huis!

Bereken

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken