John Denverlaan 4

GOES

€ 398.000 KOSTEN KOPER

Bouwjaar
2007

Woonoppervlakte
99 m2

Inhoud
317 m3

Aantal kamers
4

Perceelopppervlakte
m2
Omschrijving

Aan de rand van Ouverture staat het appartementengebouw ‘Symfonia’ waarin wij u het prachtige beneden appartement mogen aanbieden. Met een afmeting van bijna 100m2 woonoppervlakte én een royal terras van bijna 30m2 op het zuid, zit u hier fantastisch! Tel daarbij het mooie uitzicht, de parkeerplaats in de kelder onder het gebouw én gasloos wonen bij op, en u weet: hier voel je je thuis!

Het appartement is gebouwd in 2007 en met een vooruitziende blik, want: volledig gasloos en mét warmtepompinstallatie, excellent isolatieniveau en wat ook fijn is: koeling via het warmtepompsysteem op de zomerse dag. U heeft het dus beiden: een koel appartement met het plezier van een groot terras op de zonkant.

Het appartement heeft een ruime living met zicht over de groenstrook aan de voorzijde, een royale open keuken, opgesteld in een U opstelling. Het woongedeelte heeft een heerlijke daglichtinval en kan zowel een ruime eethoek alsook een fijn zitgedeelte aan. Het zitgedeelte heeft direct zicht op het groene park aan de voorzijde. Ter hoogte van het uitzicht is de straat enkel nog bereikbaar voor fietsers, er beweegt dus genoeg voor de deur terwijl het lekker rustig blijft. Vanuit de living is het terras bereikbaar, voor een deel overdekt, voor het grootste deel open en heerlijk op de zon. Het terras is ingericht met wat groen, kan een fijne tuintafel en heerlijke ligstoelen aan. U zit hier dus heel fijn.

De keuken beschikt over een inductie kookplaat met afzuiging, koelkast, vaatwasser en combi-oven. De keuken is hoogwaardig uitgevoerd en beschikt over een composiet werkblad.

Er zijn twee slaapkamers, de masterbedroom heeft een heerlijke lichtinval en hetzelfde uitzicht als de living en toegang tot het buitenterras. De afmeting van deze slaapkamer is circa: 5.85 x 3.56 meter. Er is dus een grote hoeveelheid ruimte voor een twee persoonsbed, kastencombinatie en indien gewenst een zitje of sporttoestel(len). De tweede slaapkamer in het appartement is verbonden met de woonkamer. Door het wegnemen van de tussenwand is deze ruimte in gebruik als kantoor / werkgedeelte bij de woonkamer. Door het plaatsen van slechts één wand is het weer een aparte slaapkamer. In de huidige toestand is er tussen de woonkamer en deze ruimte een open boekenwand geplaatst. Waardoor deze ruimte half open, half dicht is.

Voorts beschikt de woonruimte over een ruime badkamer, die is uitgerust met een inloopdouche voorzien van glaswand, het tweede toilet en een dubbele wastafelcombinatie met bijbehorende opbergkastjes. De ruimte wordt verder afgemaakt met een aparte witgoedruimte waarin de wasmachine en droger kunnen worden aangesloten, de ventilatieunit is opgesteld en die een praktische ruimte is voor het opbergen van dweilen, bezems en de stofzuiger. Deze ruimte heeft een uitstortgootsteen.

De verdieping onder het complex is ingericht met de bergingen en parkeerruimte. Onder het complex staat uw auto droog en op zijn eigen parkeerplaats. Buiten het complex zijn nog extra (gasten-) plaatsen binnen de grenzen van hetgeen bij het gebouw hoort. Met een loopbrug komt u vanaf de straat tot de ingang voor personen en het bellentableau van het gebouw.

Het gebouw Sinfonia bestaat uit 30 appartementen. Het gebouw wordt goed onderhouden en er is een actieve vereniging van eigenaren. De maandelijkse bijdrage aan de VVE bedraagt afgerond €85,- per maand. Voor dit bedrag wordt de verzekering van het gebouw, onderhoudsreservering en dagelijks onderhoud (zoals schoonmaak, onderhoud en verlichting van algemene ruimten en liften) uitgevoerd.

Bent u geïnteresseerd, reageer dan gerust om een vrijblijvende bezichtiging af te spreken. Wij nodigen u van harte uit om zelf te zien hoe mooi dit appartement is. Indien gewenst is het op korte termijn beschikbaar. Graag tot ziens in Sinfonia!

Kenmerken
Bouw
Bouwjaar2007
BouwvormBESTAANDE BOUW
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte99 m2
Externe bergruimte5 m2
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers
Energie
Warm waterVLOERVERWARMING GEHEEL
Buitenruimte
LiggingIN WOONWIJK VRIJ UITZICHT
Tuinm2
Kadastrale gegevens
Perceelopppervlaktem2
Klantbeoordelingen

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.

x
WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Bereken eenvoudig de geschatte
waarde van uw huis!

Bereken