Schrijver Versluys Makelaars
Schrijver Versluys Makelaars

Meeuwenweg 42 48

GOES

€ 30.000 KOSTEN KOPER

Woonoppervlakte
m2

Inhoud
0 m3

Perceelopppervlakte
99 m2
Omschrijving

Let op:

Dit betreft een openbare inschrijvingsprocedure

Richtprijs per garagebox €30.000,- k.k.

Richtprijs voor de 4 boxen samen €120.000,- k.k.

Wij bieden te koop aan: vier garageboxen, Meeuwenweg 42 t/m 48! Deze boxen voorzien van elektra kunnen worden gekocht als ‘set’ van vier maar een bod op één of meer individuele boxen is ook mogelijk.

Globale beschrijving van de boxen:

Algemeen:

De boxen hebben een basismaat van ca. 3.10 x 5.98.

De doorrijhoogte is ca. 2.20m.

De doorrijbreedte is ca. 2.40m.

De hoogte tot aan de nok binnenwerks is ca. 3.00m

De hoogte tot aan de dakvoet binnenwerks is ca. 2.15m.

Alle boxen zijn voorzien van een handbediende schuifkanteldeur die is voorzien van een contragewicht. De boxen zijn voorzien van een betonvloer hebben gevels van baksteen. Het zadeldak is voorzien van bitumineuze dakbedekking. In iedere box zijn verlichting en contactdozen aanwezig.

Meeuwenweg 42 en 44

Zijn met elkaar verbonden doordat de tussenmuur tussen beide boxen is verwijderd. De box is met een kleine moeite weer te splitsen in twee.

Meeuwenweg 42 is voorzien van de groepenkast waarin een tussenmeter kan worden geplaatst voor de overige boxen, indien gewenst. Voor nummer 48 is een tussenmeter aanwezig. Verder is deze box voorzien van 5 wandcontactdozen.

Meeuwenweg 44

Is voorzien van verlichting en zes wandcontactdozen. De schuifkanteldeur is hier vastgezet maar kan met een kleine verandering weer functioneel gemaakt worden.

Meeuwenweg 46

Is voorzien van verlichting en 1x dubbel wandcontactdoos en 1x enkel wandcontactdoos.

Meeuwenweg 48

Is voorzien van verlichting en 1x dubbel wandcontactdoos en 1x enkel wandcontactdoos.

Bestemming

De bestemming van de boxen is ‘Verkeer’ met de nadere aanduiding ‘garage’ wat bedoeld is voor ‘uitsluitend autoboxen ten behoeve van de stalling van vervoermiddelen dan wel voor huishoudelijke berg- en werkruimte’.

Geïnteresseerden worden uitgenodigd om de boxen te bezichtigen. Verdere verkoopprocedure is dat deze het karakter heeft van een vrijwillige verkoop bij inschrijving. Wanneer u interesse heeft voor aankoop, kunt u na bezichtiging een bod uitbrengen op één of meer garageboxen. Na verloop van de sluitingsdatum zal de verkoper bepalen of de boxen gegund worden als ‘set’ van vier danwel individueel (of meer dan één) worden gegund.

Definitieve gunning

Verkoop geschiedt onder voorbehoud van definitieve gunning van de eigenaar.

Zekerheidsstelling:

Een waarborgsom, 10% ter grootte van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 14 dagen na volledige ondertekening van de koopovereenkomst.

Notaris:

Te kiezen door koper.

Fiscaal:

De koopsom is belast worden met overdrachtsbelasting waarvoor het geldende tarief in dit geval 10,4% bedraagt.

Staat van oplevering:

Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe, waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed meedeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Kenmerken
Bouw
BouwvormBESTAANDE BOUW
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlaktem2
Externe bergruimtem2
Indeling
Aantal kamers0
Aantal slaapkamers
Energie
Buitenruimte
Tuinm2
Kadastrale gegevens
Perceelopppervlakte99 m2
Klantbeoordelingen

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.