Opril Grote Markt 2

GOES

€ 360.000 KOSTEN KOPER

Bouwjaar
1825

Woonoppervlakte
125 m2

Inhoud
350 m3

Aantal kamers
6

Perceelopppervlakte
60 m2
Omschrijving

In centrum Goes aangeboden! Opril Grote Markt 2, of in Goes beter bekend als ‘Jardin’. Deze ontbijt-lunch zaak met bovenwoning wordt compleet ter overname aangeboden. Jardin is niet alleen de winkel in Goes met de beste koffie en thee, maar ook met de sfeervolste bovenwoning die denkbaar is. Combinaties van wonen- werken of winkel met verhuur van woonruimte is denkbaar.

Het object heeft drie verdiepingen die elk ca. 40m2 gebruiksoppervlak hebben, totaal dus ca. 120m2 + een dakterras van circa 14m2.

De begane grond is ingericht als die geschikt is voor koffie / thee, ontbijt en lunchwinkel. Andere toepassingen zijn denkbaar, maar voor wie het huidig gebruik wil voortzetten is alles aanwezig. De winkelruimte heeft een hoog plafond met balken in het zicht, de toonbank geeft voldoende ruimte voor producten te etaleren. De ruimte heeft een sfeervolle afwerking en een houten vloer. In de ruimte is een palletkachel aanwezig voor sfeer en extra warmte. De achterzijde van de winkel heeft zicht op de gezellige binnenplaats. De voorzijde heeft zicht op de Opril Grote Markt. Achter het winkelgedeelte bevindt zich de doorgang naar een kleine uitbouw, waarin voorraad kan worden opgeslagen. Ook bevindt zich hier het toilet voor bezoekers en de ingang naar de binnenplaats.

De verdieping bestaat uit de bovenwoning, een maisonnette met twee slaapkamers. De verdieping kenmerkt zich door een hele goede stijl en sfeer die de woning uitstraalt. Aan de voorzijde van het pand bevindt zich de woonkamer die zicht heeft richting Opril en de Grote Markt. Ook hier hoge plafonds, mooie houten vloeren en sfeerelementen zoals vaste kasten, een mooie authentieke schouw en deurbeslag. De keuken bevindt zich aan de achterzijde, een compacte ruimte van ca. 2.94 x 2.69 waarin een inductiekookplaat met afzuiging, koelkast, vaatwasser en oven zich bevinden. Via een vaste trap bereikt u de slaapverdieping van het woongedeelte, via de overloop is toegang tot twee slaapkamers en de badkamer met wastafel en douche. Het slaapgedeelte heeft een slaapkamer aan de voorzijde, ca. 16m2 en een slaapkamer aan de achterzijde, ca. 10m2.

Voor verwarming en warmwater zijn in het object twee voorzieningen aanwezig. De cv-combi-ketel in het woongedeelte zorgt voor warm water en verwarming in het woondeel. De palletkachel voor warmte in de winkel.

Het geheel wordt ter overname aangeboden, inclusief de lopende winkel, inventaris (uitsluitend van de winkel), accessoires, etc.

De bestemming van Opril Grote Markt 2 is ‘Centrum-1’ waaronder vallen activiteiten als detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke activiteiten, huisvesting met uitzondering van de begane grond, aan huis gebonden beroeps- of bedrijfsactiviteiten en horeca tot categorie 1 van de staat van horeca activiteiten. Deze gegevens zijn in te lezen via ruimtelijkeplannen.nl

Oplevering van het object kan in overleg plaatsvinden, indien gewenst is een overdracht met ‘inwerk-periode’ bespreekbaar!

Heeft u interesse? Neem contact op en maak een afspraak voor bezichtiging!

Kenmerken
Bouw
Soort woonhuisTUSSENWONING EENGEZINSWONING
Bouwjaar1825
BouwvormBESTAANDE BOUW
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte125 m2
Externe bergruimte0 m2
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers0 2
Energie
Warm waterCV KETEL Atag
Buitenruimte
LiggingIN CENTRUM
Tuin15 m2
Kadastrale gegevens
Perceelopppervlakte60 m2
Klantbeoordelingen

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.

x
WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Bereken eenvoudig de geschatte
waarde van uw huis!

Bereken

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken