Schrijver Versluys Makelaars
Schrijver Versluys Makelaars

Piet Heinstraat 30 302

GOES

€ 1.299 per maand

Bouwjaar
2021

Woonoppervlakte
57 m2

Inhoud
152 m3

Aantal kamers
3

Perceelopppervlakte
5548 m2
Omschrijving

Te huur aangeboden:

Nagenoeg nieuw gemeubileerd driekamer appartement (2 slaapkamers), geheel afgewerkt en woon-klaar.

Dit appartementengebouw, onderdeel van het plan ‘Buiten de Veste’ ligt op een steenworp afstand van de Goese binnenstad, trein- en busstation en dagelijkse voorzieningen als diverse supermarkten, sport- en medische voorzieningen.

Bij dit appartement heeft u een eigen buitenruimte van 5m2, parkeergelegenheid en eigen berging. Verder is het appartement uitgevoerd met een complete keuken die is uitgerust met inbouwapparatuur: kookplaat, afzuiging, koelkast, vriezer, vaatwasser en combi-oven.

Daarnaast is het sanitair voorzien van toilet, inloopdouche en wastafel.

Het appartement is afgewerkt met een PVC-vloer, strakke wandafwerking met renovlies in Ral-9010 kleur afgewerkt en raambekleding. Dit houdt in dat u praktisch alleen nog maar uw kleding in de kast moet hangen! (volledige inventarislijst op te vragen via binnendienst).

Het gebouw ‘Burcht’ maakt onderdeel uit van de ontwikkeling ‘Buiten de Veste’. Dit plan bestaat uit totaal 75 Woonappartementen en 8 commerciële ruimtes in de plint onder de woonruimtes. Van dit totaal aan eenheden zijn 30 appartementen en 2 commerciële ruimtes gelegen in het gebouw ‘Burcht’. Het buitenterrein bestaat uit een gezamenlijk terrein wat de overgang vormt tussen de bestaande bebouwing aan de M.H. Trompstraat en ‘Buiten de Veste’. In dit gebied wordt middels een toegangscontrole de toegang verleent aan bewoners, zodat uw gereserveerde parkeerplaats altijd beschikbaar is.

Het binnenterrein is voorzien van verlichting, bestrating en ‘groen’ om de buitenruimte een vriendelijk geheel te laten zijn.

Op de begane grond is een berging die bij het appartement hoort en u de gelegenheid biedt om bijvoorbeeld fietsen te stallen.

De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden, 3 maanden opzegtermijn, minimaal brutogezinsinkomen per maand bedraagt €3900,-. Ook dient er 2 maanden borg gestort te worden.

Voor meer informatie of huuraanvraag kunt u op onze website het huuraanvraagformulier invullen. Alleen volledig ingevulde huuraanvragen worden in behandeling genomen.

Bezichtigingen vinden plaats na goedkeuring van de huuraanvraag via https://www.schrijverversluys.nl/huuraanvraag/huuraanvraag-formulier/

Kenmerken
Bouw
Bouwjaar2021
BouwvormBESTAANDE BOUW
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte57 m2
Externe bergruimte5 m2
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers
Energie
Warm waterVLOERVERWARMING GEDEELTELIJK
Buitenruimte
LiggingIN CENTRUM
Tuinm2
Kadastrale gegevens
Perceelopppervlakte5548 m2

Huuraanvraag indienen

Klantbeoordelingen

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.