Schrijver Versluys Makelaars
Schrijver Versluys Makelaars

Techniekweg 24b

Zierikzee

€ 1.500 excl. BTW per maand

Bouwjaar
2022
Omschrijving

Te huur
Op een goed bereikbaar gelegen locatie, bedrijfsruimte gelegen op het bedrijventerrein in Zierikzee bieden wij deze bedrijfsruimte aan. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van circa 200m² op de begane grond en heeft geen verdiepingsvloer maar de hoogte en constructie is dermate dat dit naar wens wel mogelijk is.

De unit is voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur. Opslagruimte, betreft ca. 20 x 10 = 200m2 BVO. Binnen deze afmeting is een klein kantoor / kantine met daarin de mogelijkheid tot een klein keukenblok, toilet en meterkast. De afmeting van dit gedeelte is circa 5.20 x 3.30 = 17m2.

De volledige ruimte heeft voorbereiding voor een verwarmingssysteem op basis van vloerverwarming. Een aankoppeling van een warmtepompinstallatie kan zorgen voor zowel vloerverwarming als koeling. Op dit moment zijn er geen verwarmings- of koelingsinstallaties aanwezig.

Ligging en bereikbaarheid
Deze bedrijfsunit is gelegen op het bedrijventerrein, een goed geoutilleerd bedrijventerrein gelegen aan de rand van Zierikzee en zeer dichtbij de doorgaande wegen richting Rotterdam en Goes / Antwerpen.

Bestemming
De voor ‘Bedrijf’ aangewezen gronden zijn bestemd voor de uitoefening van bedrijfsactiviteiten vallend in de categorieën t/m 4.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten. De toepassingen binnen de bestemming ‘Bedrijf’ zijn dus vrij groot.

Voorzieningen
-Elektrisch bedienbare overheaddeur
-Separate loopdeur
-Diverse wandcontactdozen
-Verlichting
-Beton vloer

Huurprijs
€ 1.500,- per maand exclusief BTW

Huurbetaling
De huursom inclusief BTW dient te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst gebaseerd op het ROZ-model, kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met (maatwerk-) aanpassingen vanuit verhuurders zijde.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Huurperiode
In overleg.

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
In overleg. Beschikbaar dus op korte termijn te aanvaarden.

Opleveringsniveau
In huidige staat. Eventuele aanpassingen op installatiegebied, toevoegen verdiepingsvloer, etc. in overleg met verhuurder te organiseren.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop/verhuur van dit object. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Klantbeoordelingen

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.