Verkoop

Een woning of zakelijk onroerend goed is in vrijwel de meeste situaties het belangrijkste bezit van een mens, materieel gezien. De makelaars van Schrijver Versluys begrijpen dat u bij de verkoop van een woning een partner wenst die in de eerste plaats luistert naar wat u wilt. 

Bij de Schrijver Versluys makelaars is verkopen een proces wat we samen doen. Zo doen we er alles aan om u op de hoogte te houden van wat er gebeurt. In principe via persoonlijk contact of per telefoon. Wij ontzorgen u graag!

Verkopen bestaat uit drie fasen:

  1. Verkoopstrategie
  2. Verkoopfase
  3. Afrondingstraject

Verkoopstrategie

Tijdens een kennismakingsgesprek met onze makelaars inventariseren wij uw doel en wensen en geven we een eerste visie op het te verkopen object en de te volgen verkoopstrategie.

Als dit u aanspreekt gaan we een fase verder en werken wij ons advies nauwkeuriger uit. Daarna beginnen we met het samenstellen van het dossier en het aanmelden op verschillende websites, onder andere www.funda.nl, www.huislijn.nl en onze eigen website www.schrijverversluys.nl. Schrijver Versluys makelaars is ook de enige makelaar in Goes en omstreken die uw woning een eigen exclusieve website aanbiedt. Dit doen wij in nauwe samenwerking met Homeshow.eu. Op de eigen website staat uw woning volledig gepresenteerd en kunnen bezoekers alle mogelijke informatie vinden en zelfs een online bieding doen. Op de volgende link ziet u een voorbeeld: www.janwolkerslaan15.nl. Wij vertellen u graag alle mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. 

Verkoopfase

In de verkoopfase beginnen we met het uitvoeren van de gekozen verkoopstrategie. Bij bezichtigingen leiden de makelaars potentiële kopers rond en blijven deze kandidaten in de tijd erna volgen tot duidelijk is of het om een definitieve koper gaat of niet. In de tussentijd wordt u van onze verrichtingen op de hoogte gehouden.

Komt het tot een onderhandeling dan adviseren wij u hoe u zich hierin het beste kunt opstellen. Onze missie is om het maximaal haalbare voor u te bereiken. Als het tot een akkoord komt stellen wij de koopovereenkomst voor u op.

Afrondingstraject

Het vinden van een koper kan een lastige klus zijn anno 2015. Waar men vaak aan voorbij gaat is dat in de praktijk de meerwaarde van een goede makelaar ook zit in de begeleiding wanneer er een koper is gevonden. Omdat banken zeer kritisch zijn bij het verlenen van financiering is het afrondingstraject vaak spannend. Daarom beloven wij dat wij voor u de route zo comfortabel mogelijk maken. Van het moment van mondeling akkoord met een partij tot aan de overdracht bij de notaris.

Meer weten over verkopen? Bel voor een kennismakings- en advies gesprek met de makelaar van vandaag. Wij gaan graag en vrijblijvend het gesprek aan.

Bel mij terug

Laat uw nummer achter en wij bellen u terug