Schrijver Versluys Makelaars
Schrijver Versluys Makelaars

Huren

Als kopen geen optie is, kunt u een huis of bedrijfsobject huren. Voor zzp’ers, freelancers en kleine zelfstandigen kan een huurwoning een goede oplossing zijn. Maar u kunt bijvoorbeeld ook een woning huren als u op zoek bent naar iets tijdelijks.

Wilt u een woning of bedrijfsobject huren? Dan staan wij graag voor u klaar. De huizen en bedrijfsobjecten die wij in portefeuille hebben, zijn vaak direct of op korte termijn beschikbaarIs uw oog op één van onze huurhuizen gevallen en wilt u graag meer zien? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Natuurlijk is het ook mogelijk om te investeren in vastgoed, dat u vervolgens verhuurt. Dit kan een woning zijn, maar ook een appartement of een bedrijfspand. De huuropbrengsten brengen vervolgens een aantrekkelijk rendement op. Heeft u interesse om te investeren in vastgoed? Dan denken wij graag met u mee. Wij kennen de Zeeuwse woningmarkt op ons duimpje en begeleiden u graag bij de opbouw van een succesvolle vastgoedportefeuille.

Huuraanvraag

Contact

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.