Schrijver Versluys Makelaars
Schrijver Versluys Makelaars

Echtscheiding en eigen woning

In de meeste gevallen is echtscheiding een emotioneel en moeilijk proces. In relatief korte tijd neemt u veel beslissingen die heel bepalend zijn voor de rest van uw leven.

Een van die beslissingen gaat over uw eigen huis. Want of u uw ex-partner uitkoopt, danwel uw ex-partner u uitkoopt, of de enige optie die overblijft verkopen is, vragen blijven er.
Namelijk: ‘Kom ik in aanmerking voor een uitkering van NHG?’ of ‘Kan ik de lasten van het huis alleen dragen?’ of ‘Voor hoeveel kunnen we het verkopen?’ waaruit vaak dan weer voortkomt ‘Hoe moet het met de restschuld?’.

Als u met dit soort vragen zit, nodigen wij u graag uit om gratis een adviesgesprek te hebben met ons. Wij beantwoorden al uw vragen, inventariseren voor u de mogelijkheden en begeleiden u desgewenst om deze mogelijkheden te realiseren.

Onze aanpak kenmerkt zich in de filosofie dat wij mensen belangrijker vinden dan ‘stenen’. Dus bent u op zoek naar iemand die naar u luistert en adviseert hoe u moet omgaan met de ‘stenen’ bent u bij ons op het juiste adres.

Het doel van dit gesprek is om duidelijkheid te scheppen in de situatie en een stappenplan te maken voor de vervolgfase. Na het gesprek bent in staat om de zaak verder af te wikkelen. En heeft u hulp nodig? Wij helpen u graag in de uitvoering!

Voor het maken van een afspraak kunt u ons contactformulier invullen en wij nemen contact op. Of bel meteen naar 0113-223946.

Contact

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.