Schrijver Versluys Makelaars
Schrijver Versluys Makelaars

Startersspreekuur

Ben je op zoek naar je eerste huis, maar vind je het spannend om de eerste stappen te maken, of je hebt vragen over hoe het zit met ‘kosten koper’, een woningfinanciering, of gewoon niet teveel wilt betalen? Dan delen wij graag met jou onze ervaring en kennis zodat je daarmee wél goed beslagen ten ijs komt.

Net als met zoveel dingen in het leven, is het als je weet waar je mee bezig bent veel makkelijker. Wij geven je de zelfvertrouwen en kennis die nodig is om je weg te vinden bij de aankoop van je eerste huis.

Er zijn namelijk nogal wat dingen die komen kijken bij de aankoop, bijvoorbeeld:

  • Is de prijs wel in orde?
  • Is de (bouwkundige) kwaliteit van het huis wel goed?
  • Hoe zit het met de financiering?
  • Kan ik ook een starterslening krijgen?
  • Hoe werkt het met een onderhandeling?

Het doel van dit gesprek is om je wegwijs te maken in alle stappen die je moet, en die je kunt maken. Na het gesprek ben je helemaal klaar voor de aankoop van je eerste huis. En heb je gaandeweg de aankoop toch nog vragen? Wij helpen je graag!

Voor het maken van een afspraak kun je ons contactformulier invullen en wij nemen contact op. Of bel meteen naar 0113-223946.

Contact

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.