Schrijver Versluys Makelaars
Schrijver Versluys Makelaars

Verkoop second opinion

Als u zich herkent in een (of meer) van onderstaande situaties adviseren wij u om contact met ons op te nemen:

  • Uw huis staat langer dan een jaar te koop.
  • Er is al een hele tijd geen bezichtiging geweest.
  • Of u heeft veel bezichtigingen gehad maar niemand heeft een bod gedaan.

De makelaars van Schrijver Versluys Makelaars delen graag hun kennis en ervaring met u om ook uw woning succesvol verkocht te krijgen. De insteek is niet dat u moet stoppen met uw huidige makelaar. Wij kijken met een frisse blik naar de situatie, doorlopen daarbij een vast stappenplan, waaruit een ‘succesvol verkopen’ advies komt over in ieder geval:

  • Presentatie van het huis.
  • Benoemen van de sterke punten van het huis en deze vertalen naar de markt.
  • Kijken naar de doelgroep, hiervoor een plan maken om deze te bereiken.
  • Prijsanalyse.

Het doel van deze second opinion is om u nieuw vertrouwen te geven dat verkopen wél mogelijk is en u handvatten te geven om dit te bereiken. En mocht u het fijn vinden dat wij u helpen met de uitvoering doen we dat graag, maar dat beslist u zelf.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons contactformulier invullen en wij nemen contact op. Of bel meteen naar 0113-223946.

Contact

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.