Schrijver Versluys Makelaars
Schrijver Versluys Makelaars

Huuraanvraag

Beste woningzoeker,

Bent u op zoek naar een huurwoning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij helpen u heel graag bij het vinden van een geschikte huurwoning.

Op deze pagina kunt u heel gemakkelijk een aanvraag doen voor een huurwoning. Dit kan voor zowel een specifieke woning of project zijn wat u op onze website hebt gezien, maar ook voor een huurwoning die u zoekt maar (nog) niet is aangeboden via onze site.

Voor de meeste verhuurders geldt dat zij een goed inzicht willen hebben wie in hun eigendom komt wonen. Daarom stellen wij u een aantal vragen over u, eventuele medebewoners en huisdieren. Daarnaast is voor een eigenaar van belang om te weten hoe het met uw inkomen en eventuele financiële verplichtingen is gesteld. Ook dit wordt in het vragenformulier aan de orde gesteld. Hiervoor wordt u ook gevraagd om een aantal documenten te uploaden. Denk dan aan bijvoorbeeld:

  • ID bewijs.
  • 3 Recente slarisstroken.
  • Werkgeversverklaring.
  • Indien u zelfstandige bent jaarstukken.
  • Indien u gepensioneerd bent stukken met betrekking tot uw eventuele pensioen of AOW.

Wij adviseren u om deze stukken eerst op te zoeken en dan de vragenlijst in te vullen. Het kan in een specifiek geval voorkomen dat u een bepaald document niet heeft. Dan kunt u dit aangeven en motiveren waarom dit is. Voor het overige geldt: onvolledige aanvragen worden niet in behandeling genomen.

Wij zien uw aanvraag graag tegemoet!

Klik hier om de huuraanvraag te starten

Contact

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.