Schrijver Versluys Makelaars
Schrijver Versluys Makelaars

Groots wonen in Klein Frankrijk

‘Stadshof Klein Frankrijk’ dat klinkt toch als een klok?

De naam Klein Frankrijk prikkelt de fantasie

Je zou er zomaar bij wegdromen naar vervlogen tijden bijvoorbeeld. Doe dat gerust en geniet ervan. Dit echter niet voordat je aandacht hebt besteed aan het volgende: De toekomst van deze groene oase grenzend aan hartje Goes. Hier namelijk staan mooie dingen te gebeuren.

Op die prachtige plek, aan de rand van het Goese stadscentrum, midden in het groen worden 34 luxe en comfortabele appartementen gerealiseerd. Dit door middel van een bebouwing die het perceel, de historie en de naam ‘Stadshof Klein Frankrijk’ eer aandoen. Oude tijden herleven er in nieuwe vormen en uitvoeringen. Dit overigens zonder het groene en lommerrijke karakter van het perceel geweld aan te doen maar door deze te versterken. De locatie verdient en krijgt het respect die het toekomt.

Op deze plek zijn de voorbereidingen gaande voor de verkoop en verhuur van 34 appartementen, verdeeld over twee gebouwen. De verdeling die wordt gemaakt houdt in dat er 20 tot verkoop bestemde appartementen worden ontwikkeld en 14 voor verhuur bestemde appartementen. De voorwaarde die de gemeente Goes hieraan gesteld heeft is dat deze huurappartementen voor ‘middeldure huurklasse’ worden bestemd.

Inzet van de ontwikkelaar is een hoogwaardige woonomgeving en duurzame appartementen te ontwikkelen. Die niet alleen gunstig in het energieverbruik zijn, maar een meerwaarde voor de omgeving bieden.

Inschrijven

U kunt u hier inschrijven voor de nieuwsbrief. Zodra er meer informatie te delen valt, zullen wij aanvangen met het verzenden van nieuwsbrieven.

  Voornaam*

  Achternaam*

  Woonplaats*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Geïnteresseerd in*

  Contact

  Makelaars betrokken bij mensen

  Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.