Schrijver Versluys Makelaars
Schrijver Versluys Makelaars

Makelaar Kloetinge

Makelaar in Kloetinge gezocht? Voor aankoop en verkoop, dankzij de brede expertise en onze uitgebreide ervaring. Als geboren en getogen Zeeuwen, met de typische nuchterheid die daarbij past.

Ondertussen staan we bekend om onze persoonlijke en betrokken aanpak. Belangrijk, omdat we op die manier goed begrijpen waar u naar op zoek bent. Voor de aan- of verkoop van een nieuwe woning of een zakelijk pand, waarmee we u graag van dienst zijn.

Wij helpen u een goede prijs te betalen of zorgen er andersom voor dat u uitstekend kunt verkopen. Waarmee we onze kosten vaak eenvoudig terugverdienen, zodat u onder de streep goedkoper uit bent. Een uitstekende investering in expertise en ervaring, op basis waarvan we u goed kunnen adviseren.

Verstand van cijfers en de woningmarkt

We hebben als makelaar in Kloetinge uitgebreid verstand van cijfers en de woningmarkt. Sterker nog, die van Zeeland kennen we op ons duimpje. Wij weten wat er speelt, wat de recente ontwikkelingen zijn en wat de waarde is van een woning of pand. Belangrijke informatie, die we gebruiken om u tijdens de onderhandelingen goed van dienst te zijn.

Benieuwd hoe we een woning verkopen? Dat doen we aan de hand van drie duidelijke stappen:

  1. Strategie bepalen
    We bepalen allereerst de strategie, bijvoorbeeld aan de hand van de huidige situatie op de woningmarkt. Met een duidelijk plan komt u niet voor verrassingen te staan.
  2. Verkoop van de woning
    Tijdens de verkoop zorgen wij voor de koopovereenkomst en doen we de onderhandelingen. Wij zorgen voor een goede prijs voor uw woning.
  3. Afronding en begeleiding
    We ronden de verkoop netjes af en begeleiden u waar u dat wenst, bijvoorbeeld bij de notaris. Persoonlijk en betrokken, ook als de verkoop achter de rug is.

Tip: vrijblijvend kennismaken? Maak een afspraak voor een kennismakings- en adviesgesprek. Gratis en volledig vrijblijvend, zodat u nog nergens aan vastzit.

Makelaar Kloetinge: specialist voor aan- en verkoop

We zijn als makelaar in Kloetinge gespecialiseerd in zowel de aankoop als verkoop van woningen. Specifiek in Zeeland, waar we de woningmarkt goed kennen. Rondom Kloetinge en in andere delen van onze mooie provincie, waar we werden geboren en getogen.

En op zoek naar zakelijke mogelijkheden om een pand te huren, te kopen of te verkopen? Ook daarmee zijn we u graag van dienst. Dankzij onze uitgebreide ervaring en expertise. We zijn uw makelaar in Kloetinge en bovendien een ervaren taxateur, waardoor we goed weten wat de waarde is en hoe we u optimaal van dienst kunnen zijn.

Makelaar in Kloetinge gezocht of meer weten over onze dienstverlening? Bel naar telefoonnummer 0113 - 223 946, stuur een e-mail naar info@schrijverversluys.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.

Klantbeoordelingen

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.