Schrijver Versluys Makelaars
Schrijver Versluys Makelaars

Danielsweg 14

Heinkenszand

€ 875 excl. BTW per maand

Bouwjaar
2020
Omschrijving

Te huur aangeboden: showroom / kantoor / bedrijfsruimte/

Algemeen
Op het bedrijventerrein “Noordzak 3” te Heinkenszand bieden wij u deze ruimte te huur aan. Deze ruimte bestaat uit twee verdiepingen. Beide circa 49m2 vloeroppervlak.

Bereikbaarheid
De bedrijfsunits hebben een mooi strategische ligging aan de rand van het nieuwe bedrijventerrein aan de Danielsweg 14, vlakbij de nieuwe afslag van de A58.

De begane grond is ingedeeld met een meterkast, trapopgang naar de verdieping met eronder trapkast en toilet. Aansluiting voor een pantry, voldoende elektra aansluitingen.
Op de verdieping is een open ruimte die geschikt is als kantoorruimte of opslagruimte.

Buitenterrein
Het buitenterrein aan de voorzijde van de unit behoort bij de unit en kan gebruikt worden als parkeergelegenheid. De lengte voor de unit naar de openbare weg bedraagt 7 meter. Het buitenterrein aan de voorzijde is voorzien van asfalt.

Bestemming
Op de aangeboden ruimtes rust de bestemming ‘Bedrijf’ waarbij bedrijven met activiteiten tot categorie 3.1 op de staat van bedrijfsactiviteiten zijn toegelaten.

Klantbeoordelingen

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.