Danielsweg 14

Heinkenszand

€ 90.237 VRIJ_OP_NAAM

Bouwjaar
2020
Omschrijving

Bedrijfsunits Noordzak 3 Heinkenszand

Algemeen
Op het bedrijventerrein “Noordzak 3” te Heinkenszand worden 6 exclusieve onderhoudsarme bedrijfsunits gerealiseerd met een hoogwaardig afwerking en een unieke hoogte van 7,75 meter. Als u extra opslagruimte en/of kantoorruimte zoekt is dit de ultieme kans.

Bereikbaarheid
De bedrijfsunits hebben een mooi strategische ligging aan de rand van het nieuwe bedrijventerrein aan de Danielsweg 14, vlakbij de nieuwe afslag van de A58.

Betonvloer
Elke unit is voorzien van een gevlinderde betonvloer van 20 cm dik met dubbelle wapening, deze vloer kan een vloerbelasting hebben van 1000kg/m². Ter plaatse van de loop- en overheaddeur is een waterkerende verzinkte hoekstaal aangebracht. In elke unit worden doorvoersets aangebracht t.b.v. nutsvoorzieningen. Elke unit is tevens voorzien van een rioolaansluiting.

Wandconstructie
De wanden aan de buitenzijde zijn geïsoleerde stalen buitenwandsandwichpanelen kleur gebroken wit. De binnenkant van de buitenwand is voorzien van een gebroken witte kleur.

Deuren en Ramen
De bedrijfsunits zijn voorzien van een handbediende overheaddeur met raampartij en een loopdeur met een raam boven de deur. Op de eerste verdieping zijn er Aluminiumramen waarvan 1 draaikiepraam
De 2 kantoorunits zijn voorzien van mooie glazen pui en een chique entree.

Buitenterrein
Het buitenterrein aan de voorzijde van de unit behoort bij de unit en kan gebruikt worden als parkeergelegenheid. De lengte voor de unit naar de openbare weg bedraagt 7 meter. Het buitenterrein aan de voorzijde is voorzien van asfalt.

Bestemming
Op de aangeboden ruimtes rust de bestemming ‘Bedrijf’ waarbij bedrijven met activiteiten tot categorie 3.1 op de staat van bedrijfsactiviteiten zijn toegelaten?

Status

Beschikbaar:
Danielsweg 14 unit 1: koopsom €90.237,- VON / Ex. BTW.

Extra opties
Meerprijs
Elektrisch bediende industrie deur € 800,-
Ontvanger met 1 handzender € 125,-
Iedere extra handzender € 35,- per stuk
Verdiepingsvloer van 75m2 op verzinkte stalenliggers met trapgat voorziening. De kolommen zijn gespoten in kleur ral 9016 (antraciet) inclusief plaatsen. Hoogte bovenzijde vloer 4,6 meter. (exclusief trap) € 8300,-

Klantbeoordelingen

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.

x
WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Bereken eenvoudig de geschatte
waarde van uw huis!

Bereken

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken