Schrijver Versluys Makelaars
Schrijver Versluys Makelaars

Deltastraat 2 C

KATTENDIJKE

€ 385.000 v.o.n.

Bouwjaar
2024

Woonoppervlakte
95 m2

Inhoud
390 m3

Aantal kamers
6

Perceelopppervlakte
722 m2
Omschrijving

Bouwnummer 2 is de tussenwoning van het rijtje van 3.

Het huis heeft een fijne inkomsthal met meterkast, trapopgang en toilet. Het woongedeelte bevindt zich aan de voorzijde en biedt een fijne ruimte met zicht op de straat en tuin. Het woongedeelte loopt automatisch over in een open keuken die verbinding heeft met het achterterras. Ook is vanuit de keuken toegang tot de slaapkamer die een eigen badkamer voorziening heeft met inloopdouche, het tweede toilet en een wastafelmeubel.

Op de verdieping is een hele ruimte slaapkamer met dakkapel aanwezig. Deze heeft een mooi zicht over de woningen en de tuin. Als logeer- of werkkamer een heel geschikte ruimte. Mocht u het levensloopkarakter nú nog niet als must-have zien, kunt u deze ruimte ook heel geschikt maken als hoofdslaapkamer. Er is naast deze ruimte nog een tweede slaapkamer, een casco badkamer (dus geschikt te maken als tweede badkamer naar wens) en een technische ruimte met de warmtepompinstallatie en overige techniek.

De woning heeft nog een eigen terras aan de achterzijde in een kleine achtertuin.

Sanitair: de woning is voorzien van sanitair op de begane grond. Het pakket voor toilet en badkamer is voorzien van antraciet vloertegels (30×30) en witte wandtegels tot aan het plafond in zowel badkamer als toilet (afmeting 15×30, liggend verwerkt). In het toilet is de achterwand en plateau geaccentueerd met de zwarte vloertegel. De tweede badkamer kan optioneel worden afgewerkt, maar is nu casco.

Keuken: u heeft geheel de vrije hand een eigen keuken samen te stellen. In dit project is de basis van aansluitingen aangelegd voor de keuken. Maar het ontwerpen en plaatsen van de keuken is geheel naar eigen inzicht en budget.

Kenmerken
Bouw
Soort woonhuisTUSSENWONING EENGEZINSWONING
Bouwjaar2024
BouwvormNIEUWBOUW
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte95 m2
Externe bergruimte81 m2
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterVLOERVERWARMING GEHEEL
Buitenruimte
LiggingIN WOONWIJK
Tuin13 m2
Kadastrale gegevens
Perceelopppervlakte722 m2
Klantbeoordelingen

Makelaars betrokken bij mensen

Uw woning (ver) kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later. Onze interesse in mensen zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben en tevreden klanten. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, we leren u graag kennen.